10 Νοε 2008

΄Εχετε υπεύθυνο συμμόρφωσης στην εταιρία σας;

Blog Χωρίς Σχόλια.

ξενοδοχείο AVRA στη Ραφήνα την Κυριακή 9/11/08, καθιερωμένη ημέρα ποιότητας εργασιών Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης συστήματος διοίκησης COORDINATORS MQI.

Ενδιαφέρον είχαν οι παρεμβάσεις – εισηγήσεις της εκπροσώπου του Υπ. Ανάπτυξης κας Κων/νας Λόντου, του κυρίου Αναστασίου Κασκαρέλη, Προέδρου Υδρογείου Ασφαλιστικής, του εκδότη Ασφαλιστικής Αγοράς κ. Δ. Ρουχωτά, του κ. Σπύρου Μακρυγιώργου, Αναλογιστή, του κ. Ι. Πετρίδη της FIDELITY A.E, του κ. Σ. Καχριμάνη από την εταιρεία Γ. Καραβίας & Συνεργάτες ΕΠΕ, του εκδότη NEXTDEAL κ. Ευαγ. Σπύρου, του κ. Π. Παράσογλου της IPN MAGNA ΕΠΕ, του κ. Ι. Ρούσση των SAFETY LEAD ΕΠΕ και IGR ΕΠΕ, του κ. Β. Βαβυλουσάκη, Μεσίτη Ασφαλίσεων, του κ. Ι. Φλώρου, Ασφ/κού Πραγματογνώμονα – εκτιμητή, των κ.κ. Β. και Δ. Καρναχωρίτη και άλλων παρευρισκομένων που έδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματισμού.

Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν :
- Η αναφορά στην 5η οδηγία για το αυτοκίνητο
- Η αναφορά στο Solvency 2
- Η αναφορά Οδηγίας περί εποπτείας αντασφάλισης
- Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας μέσω Ιδιωτικής Ασφάλισης
- Συντελεστές επιτυχίας ενός Ασφαλιστή Γενικών κλάδων Ιδιωτικής Ασφάλισης
- Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων
- Διαχείριση Κινδύνων
- Επαγγελματισμός στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα του 2009
- Εμπειρίες και Πρακτική Εφαρμογή του Συστήματος COORDINATORS MQI

Όλοι οι Σύνεδροι πήραν φάκελο με κατάλληλο υλικό, έντυπα των χορηγών, εκπαιδευτικές βεβαιώσεις παρακολούθησης. Αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις τόσο στη διάρκεια του Συνεδρίου, όσο και κατά τη διάρκεια του πλούσιου γεύματος σε ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου AVRA στη Ραφήνα.

Ο κ. Π. Καρναχωρίτης, Πρόεδρος του Ομίλου COORDINATORS S.A., απευθυνόμενος στους Συνέδρους μεταξύ των οποίων συμμετείχαν αρκετές μεσιτικές και άλλες εταιρείες διαμεσολάβησης, τόνισε ότι η COORDINATORS S.A. με τον εκπαιδευτικό του φορέα συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και εναρμονισμένες στη σύγχρονη νομοθεσία και πρακτική, χρησιμοποιώντας μοναδικές μεθόδους.

 Έδωσε δε το μήνυμα, ότι τα στελέχη και οι άνθρωποι της COORDINATORS SA είναι ειδικές δυνάμεις, ιδιαίτερα στα θέματα συστημάτων πρόληψης (ξέπλυμα χρήματος), οργάνωσης, εκπαίδευσης και διοικητικής υποστήριξης. Η COORDINATORS SA όπλισε του Συνέδρους με ειδική ξεχωριστή Βεβαίωση για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, η οποία είναι απαραίτητη για όλα τα φυσικά πρόσωπα και τους υπευθύνους συμμόρφωσης των επιχειρήσεων, ώστε να καλύψουν την υποχρέωσή τους προς την ΕΠ.Ε.Ι.Α.

Οι εκδηλώσεις του Συνεδρίου θα συνεχιστούν για το θέμα αυτό και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ώστε να καλυφθούν όλα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ειδική εκπαιδευτική Βεβαίωση για τις υποχρεώσεις τους.

No Responses to “΄Εχετε υπεύθυνο συμμόρφωσης στην εταιρία σας;”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4