24 Νοε 2011

ΣΕΠ – Ζωγράφος Κωνσταντίνος

Σ.Ε.Π.-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Χωρίς Σχόλια.

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη το 1960, Είμαι παντρεμένος και με την συζυγό μου Χρύσα έχουμε τρία παιδιά , την Μαριέτα , την Αφροδίτη και τον Σταμάτη.

Σπούδασα Λογιστικά και Φοροτεχνικά. Τα πρωτα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας δουλεψα σαν στέλεχος σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία θυγατρικής της ΤΙΤΑΝ ΑΕ.

Το 1984 ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τον Ασφαλιστικό κλάδο και αποφάσισα ότι ο δρόμος για την επαγγελματική και προσωπική μου εξέλιξη είναι το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου.

Απο το 1984 έως το 1993 ήμουν Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Το 1993 έγινα Διευθυντής Ομάδας Πωλήσεων, το 2007 έγινα Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου και από το 2008 έως σήμερα είμαι Διευθυντής Γραφείου.

Συνεργάζομαι αποκλειστικά στα 27 χρόνια καριέρας μόνο με την Εθνική Ασφαλιστική και ανήκω στη Επιθεώρηση του Γιώργου Φουφόπούλου.

Έχοντας αυτή την πολυετή πείρα σε όλα τα δρώμενα του ασφαλιστικού χώρου εκτιμώ ότι μπορώ να εκπροσωπίσω στο επιμελητήριο και να προσφέρω στους συναδέλφους μου ασφαλιστές.

No Responses to “ΣΕΠ – Ζωγράφος Κωνσταντίνος”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4