24 Νοε 2011

ΣΕΠ – Αρσενούδη Σοφία

Σ.Ε.Π.-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Χωρίς Σχόλια.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Μετά το πέρας των λυκειακών σπουδών, παρακολούθησε το Τμήμα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, απ’ όπου αποφοίτησε με εξειδίκευση Ειδικού Εφαρμογής Πληροφορικής.

Έχει πιστοποιηθεί ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, περνώντας με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις της Τεχνικής Επιτροπής του Υπ.Αν , ενώ αναμένεται και η πιστοποίησή της ως Πραγματογνώμονα μετά τις αντίστοιχες σπουδές.

-Από το 1999 , έχει τον δικό της ασφαλιστικό γραφείο που φέρει την επωνυμία της και έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες του ασφαλιστικού χώρου , για όλους τους Κλάδους.

-Από το 2009, δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Τηλεπικοινωνιών ως εμπορικός αντιπρόσωπος γνωστών εταιρειών τηλεπικοινωνίας.

-Από το 2010, έχει αναλάβει δράση και στον Τομέα της Ενέργειας, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις, τόσο σε ιδιωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Έχει συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων στην Ελλάδα, που σχετίζονται με την επικοινωνία και την ομαδική εργασία.

Σήμερα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μελών Coordinators MQI  Ε.Ε.Μ.C. // MQI
Στόχος της είναι η ενημέρωση των συναδέλφων της αναφορικά με οποιαδήποτε αλλαγή  συντελείται στο χώρο των Ασφαλίσεων και επηρεάζει τα επαγγελματικά, αλλά και κάθε είδους δικαιώματά / συμφέροντα τους. Ταυτόχρονα, αποβλέπει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και στην εξασφάλιση των προσφορότερων γι’ αυτούς λύσεων. 

Χάραξε την δική σου επαγγελματική προοπτική μαζί μας.

No Responses to “ΣΕΠ – Αρσενούδη Σοφία”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4