09 Δεκ 2011

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕΠ

Blog Χωρίς Σχόλια.

Με μεγάλη επιτυχία, ένθερμες ευχές και πολύ στήριξη από όλους του επαγγελματικούς κλάδους στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της Σίγουρης Επαγγελματικής Προοπτικής στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2011.

Ο ήδη εκλεγμένος από τις προηγούμενες εκλογές Βασίλειος Καρναχωρίτης δικαιώθηκε και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, η επιχειρηματική του δραστηριότητα, η ενεργός δράση, η ρηξικέλευθες  ιδέες και οι ακομμάτιστες προτάσεις του ήταν αυτές που τελικά χαρακτήρισαν τον Συνδυασμό και σφράγισαν τα πρώτα βήματα της Σίγουρης Επαγγελματικής Προοπτικής, κερδίζοντας θέση για μία ανεξάρτητη φωνή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Μια φωνή ενιαία για όλα τα επαγγέλματα, την φωνή του Επαγγελματία.

«Με ευθύνη και όνειρα δεν υποσχόμαστε αλλά ήδη πραγματοποιούμε»

Ο οποίος Λόγω Τιμής έχει εξασφαλίσει πριν ακόμα θέσει υποψηφιότητα, δωρεάν εκπαίδευση 200 ενοτήτων εκπαίδευσης και επικαιροποίησης γνώσεων ελεύθερα για όλη την αγορά μέσω της Επαγγελματικής και Επιστημονικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//M/Q.I

Εν αναμονή της συνέχειας ενός πολλά υποσχόμενου Συνδυασμού για μια Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική

Σας ευχαριστούμε για την Στήριξη σας.

Θα είμαστε η φωνή σας.

Βασίλειος Καρναχωρίτης

Υποψήφιος Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Επικεφαλής του Συνδυασμού Σ.Ε.Π

No Responses to “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕΠ”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4