30 Δεκ 2011

Ο νέος Πρόεδρος του Eπαγγελματικού Επιμελητηρίου στην τηλεοπτική εκπομπή «Ασφάλιση και Οικονομία»

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

Με θετικό κλίμα και προτάσεις για τον Επαγγελματία πραγματοποιήθηκε εχθές η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Καρναχωρίτη «Ασφάλιση και Οικονομία» για τον Ασφαλιστικό Κλάδο στο κανάλι Blue Sky, με καλεσμένο τον νέο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κύριο Ιωάννη Ρεκλείτη .

Ο κύριος Ρεκλείτης, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος, μίλησε για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, για την σημασία της εκπαίδευσης και πιστοποίησης και θύμισε την υποχρέωση επικαιροποίησης των διαμεσολαβούντων για την διατήρηση της άδειας στο Ε.Ε.Α, τονίζοντας ότι θα ζητηθεί η σχετική από το Ε.Ε.Α, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή κυρίου Παναγιώτη Καρναχωρίτη .

Καλεσμένος ήταν επίσης ο κύριος Παναγιώτης Αμπατζίδης, Μεσίτης Ασφαλίσεων και πρώην μέλος του Ε.Ε.Α, που ανέπτυξε την σημασία τήρησης του Ενιαίου Συστήματος Ασφαλιστικής Ποιότητας M.Q.I και προέτρεψε ως Πρόεδρος της Επιτροπής νέων μελών της Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I , τους διαμεσολαβούντες να μπουν στη διαδικασία τήρησης των προϋποθέσεων και διαδικασιών για την διαμεσολάβηση .

Συντονιστές της εκπομπής ήταν ο Οικονομολόγος κύριος Δημήτριος Καρναχωρίτης, που εμφανίζεται καθημερινά και στην εκπομπή Face to Face στο Extra Channel ως Οικονομολόγος και ο κύριος Βασίλειος Καρναχωρίτης, Μεσίτης Ασφαλίσεων και εκλεγμένος στο Ε.Ε.Α ως Επικεφαλής του συνδυασμού Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική .

Τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς και της Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I παρουσίασε η γραμματέας της Ένωσης κυρία Διονυσία Βυθούλκα, τονίζοντας τις επερχόμενες εξετάσεις των διαμεσολαβούντων καθώς και τις ημερίδες Επικαιροποίησης γνώσεων στο Πολυσυνέδριο της Ένωσης Πιστοποιημένων που θα γίνει την 20 και 21 Ιανουαρίου 2011 για όλες τις κατηγορίες της Ασφάλισης με 8 διαφορετικά Mini Συνέδρια .

Μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή αποτέλεσε η συζήτηση για την βελτίωση των διαδικασιών του Ε.Ε.Α προς τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές με θετικές προτάσεις προς υλοποίηση, όπως η καθιέρωση ηλεκτρονικής υπογραφής και η πρόταση του κύριου Βασίλειου Καρναχωρίτη για κατάργηση υποχρέωσης επιπλέον συνδρομών σε Επιμελητήρια εκτός έδρας για όσους δραστηριοποιούνται με υποκαταστήματα.

Η νέα εκπομπή «Ασφάλιση και Οικονομία» παρουσίασε ήδη από τις δύο πρώτες εκπομπές λύσεις και προτάσεις και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με γνώμονα πάντα την παροχή βοήθειας στον Επαγγελματία.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο κλάδος μας έχει μια φωνή προς το κοινό με θέματα που αφορούν και τους πελάτες και τους επαγγελματίες και αυτό αποτελεί μια προσφορά προς την αγορά από τον Πρόεδρο του Ομίλου Coordinators κύριο Παναγιώτη Καρναχωρίτη που χορηγεί την προσπάθεια αυτή και θα άξιζε ο κόσμος της Ασφάλισης να την αγκαλιάσει.

Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά κάθε Πέμπτη 19.30μ.μ στο κανάλι Blue Sky αλλά και βρίσκεται συνέχεια στο www.1co.gr για συνεχή αναμετάδοση, όπου φιλοξενούνται σχόλια για την εκπομπή και μπορούν να αναρτηθούν ερωτήσεις και προτάσεις για θέματα και επόμενων εκπομπών.

No Responses to “Ο νέος Πρόεδρος του Eπαγγελματικού Επιμελητηρίου στην τηλεοπτική εκπομπή «Ασφάλιση και Οικονομία»”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4