07 Φεβ 2012

Το υπερόπλο E.C.I.Q. στο Επιστημονικό Συνέδριο Ρόδου 2012

Εκδηλώσεις, Νέα Χωρίς Σχόλια.

Με το υπερόπλο πιστοποίησης E.C.I.Q. οι Διαμεσολαβούντες του Συλλόγου Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου «ΙΣΧΥΣ» Επικαιροποιησαν και Πιστοποίησαν τις γνώσεις τους, στο Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο της Ρόδου «26o INSURANCE BROKERS FORUM 2012– QUALITY CERTIFIED MQI»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει στη Ρόδο το «26ο Insurance Brokers Forum Quality Certified MQI» που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου «ΙΣΧΥΣ», ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group και η Επιστημονική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου Πιστοποιημένων Προσώπων E.E.M.C.//MQI υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου ΕΒΕ Δωδεκανήσου, και έλαβε χώρα στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου, το διήμερο 4 & 5 Φεβρουαρίου.

Οι σύνεδροι, μεταξύ των άλλων, έδωσαν και τις εξετάσεις για την απόκτηση του μοναδικού στο είδος του αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ασφαλιστικής Ποιότητας E.C.I.Q. (Europeen Certificate of Insurance Quality).
Αποτελέσματα και στιγμιότυπα του Forum οποίου θα αναρτηθούν στο site της Coordinators www.1co.gr και στη σελίδα Facebook του Ομίλου.

No Responses to “Το υπερόπλο E.C.I.Q. στο Επιστημονικό Συνέδριο Ρόδου 2012”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4