22 Μαρ 2012

Μέχρι τις 30 Μαρτίου η Υποβολή Αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποιητικού Α’

Ανακοινώσεις 1 Σχόλιο

Μέχρι τις 30 Μαρτίου η Υποβολή Αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποιητικού Α’.

Ο τρόπος υποβολής της αίτησης είναι ηλεκτρονικός και το παράβολο των εξετάσεων ανέρχεται στα 80,00€

Αναλυτικά για την τη συμμετοχή στις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Α’ Απαιτείται : 

1 Ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις (κάντε κλικ εδώ)

2 Η καταβολή τέλους εξετάσεων διαμεσολαβητών

  • Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής είναι η Παρασκευή , 30 Μαρτίου 2012, και ώρα 12.00 μ.μ
  • Μέχρι την ίδια αυτή ημερομηνία πρέπει επίσης να καταβληθεί και το τέλος εξετάσεων.
  • Όσοι καταβάλουν εκπρόθεσμα το τέλος εξετάσεων δεν θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις
  • Η Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις πρέπει να συμπληρωθεί πλήρως και να υποβληθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος μόνον ηλεκτρονικά

    Κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις, πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο να συμπληρωθούν ακριβώς όπως αναγράφονται στο δικαιολογητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) που θα προσκομίσει ο υποψήφιος κατά την προσέλευσή του στις εξετάσεις.

  • Μετά την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής (μετά το πάτημα του πεδίου «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ») στην Τράπεζα της Ελλάδος, εμφανίζεται αυτόματα ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. Ο αριθμός αυτός είναι μοναδικός και συμπληρώνει τα ατομικά στοιχεία του υποψηφίου μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης. Για τον λόγο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση που φέρει τον Κωδικό Αριθμό Υποψηφίου διότι θα κληθούν να τον χρησιμοποιήσουν: όταν καταβάλουν το τέλος εξετάσεων, όταν συμπληρώσουν το φύλλο απαντήσεων στις εξετάσεις, και για να ελέγξουν εάν περιλαμβάνονται τους σχετικούς καταλόγους υποψηφίων και επιτυχόντων, δεδομένου ότι δεν θα δημοσιευθούν τα ατομικά τους στοιχεία.
  • Το τέλος εξετάσεων διαμεσολαβητών ύψους €80 (ογδόντα ευρώ) πρέπει να κατατεθεί, μέσω οποιασδήποτε εμπορικής τράπεζας, υπέρ του λογαριασμού της Τράπεζας της Ελλάδος με ΙΒΑΝ: GR1001000000000007598010102, BIC: BNGRGRAA. Κατά την κατάθεση, πρέπει να δοθεί ρητή οδηγία στην πληρώτρια τράπεζα: να προβεί στην πίστωση του λογαριασμού με ημερομηνία αξίας το αργότερο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2012, ώστε ο υποψήφιος να έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις εξετάσεις, και να αναγράψει στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ του μηνύματος πληρωμής προς την Τράπεζα της Ελλάδος τον ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ μαζί με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του υποψηφίου υπέρ του οποίου γίνεται η κατάθεση, ως εξής:
  • 100012325 (κενό) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (κενό) ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Δηλαδή, πρέπει να αναγραφεί πρώτα ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ και στη συνέχεια το ΕΠΩΝΥΜΟ και το ΟΝΟΜΑ, ακριβώς όπως στην Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις.

    Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την ταυτοποίηση της πληρωμής και οριστικοποίηση της συμμετοχής του ενδιαφερόμενου στις εξετάσεις

    Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης του τέλους εξετάσεων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους για τις εξετάσεις

    Ο κατάλογος με τους Κωδικούς Αριθμούς των Υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς επίσης και οι πληροφορίες για το εξεταστικό κέντρο και τις ακριβείς ώρες εξετάσεων, θα αναρτηθούν στις 06.04.2012. 

    Συνοψίζοντας, τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους για τις εξετάσεις είναι τα εξής:

    α) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (όπως έχει δηλωθεί στην αίτηση),

    β) Αντίγραφο της υποβληθείσας Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις με εκτυπωμένο τον ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, και ) Αποδεικτικό κατάθεσης του τέλους πιστοποίησης.

    Επίσης, συνιστάται στους υποψηφίους – εκτός από στυλό (χρώματος μαύρου ή μπλε) – να φέρουν μαζί τους μολύβι και γομολάστιχα για να διευκολυνθούν στην ακριβή και ορθή αποτύπωση των απαντήσεών τους επί του φύλλου εξετάσεων που θα κληθούν να συμπληρώσουν.

    Αίτηση Συμμετοχής για τις Εξετάσεις (κάντε κλικ εδώ)

    One Response to “Μέχρι τις 30 Μαρτίου η Υποβολή Αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποιητικού Α’”

    1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΣΣΑΣ says:

      ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

    Στείλτε Ένα Σχόλιο

    Τελευταία Νέα Blog Twitter
    Coordinators Group

    Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

    • 4