02 Απρ 2012

Συνέντευξη Τύπου Ενωση E.E.M.C//MQI Μ.Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εκδηλώσεις, Νέα Χωρίς Σχόλια.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Συνέντευξη Τύπου με Θέμα :

Αντίδοτο στην Οικονομική Κρίση & Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας στην Δυτική Αττική

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και της στήριξης της Επιχειρηματικότητας στο χώρο της Δυτικής Αττικής, το Δ.Σ του Ομίλου Coordinators Group με έδρα το Περιστέρι Εθνάρχου Μακαρίου 29, (Μετρό Αγίου Αντωνίου) σε συνεργασία με την E.E.M.C. // MQI (Επιστημονική και Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου Πιστοποιημένων Προσώπων Μελών Συστημάτων Coordinators MQI) που τηρεί ειδικά μητρώα των επαγγελμάτων Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Προσώπων , Πραγματογνωμόνων ,Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων & Συναφών Βοηθητικών Επαγγελμάτων, Διαμεσολαβούντων & Υπαλλήλων, Μελών των Συστημάτων MQI Επιχειρήσεων Coordinators Group), στηρίζοντας την τοπική αγορά της Πόλης αλλά και όλης της Δυτικής Αττικής, καλούν τους Εκπροσώπους των Δημοσίων Σχέσεων των Δήμων και των Μ.Μ.Ε της Δυτικής Αττικής, σε Συνέντευξη Τύπου την Μ.Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και ώρα 13.00 μ.μ -15.00 μ.μ .στο Συνεδριακό Χώρο Coordinators Congress Center, αίθουσα Helen.

Στην Συνέντευξη Τύπου θα γίνει παρουσίαση του Εκπαιδευτικού & Συμβουλευτικού Ομίλου Coordinators Group των Επιχειρήσεων Π. & Ε. Καρναχωρίτη & της Ένωσης E.E.M.C. // MQI και θα ανακοινωθούν Δωρεάν σημαντικές παροχές για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής ανά Δήμο, που η διαχείριση τους θα γίνει μέσω των Δήμων και μέσω των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε της Δυτικής Αττικής .

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105715800

No Responses to “Συνέντευξη Τύπου Ενωση E.E.M.C//MQI Μ.Τρίτη 10 Απριλίου 2012”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4