20 Απρ 2012

Ανοιχτό Δωρεάν Σεμινάριο με Θέμα:« Γενικές Αρχές Διακανονισμού Ζημιών Συστήματος Πράσινων Καρτών και 4ης Κοινοτικής Οδηγίας»

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις 2 Σχόλια

Ειδικό Δωρεάν Ανοιχτό Σεμινάριο με θέμα:
« Γενικές Αρχές Διακανονισμού Ζημιών Συστήματος Πράσινων Καρτών και 4ης Κοινοτικής Οδηγίας» θα διεξαχθεί από το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης στα πλαίσια της Συνδρομητικής Εκπαίδευσης.

Την Τετάρτη 9 Μάιου 2012
και ώρα 15.00μ.μ -20.00μ.μ

Το Ειδικό Δωρεάν Ανοιχτό Σεμινάριο αφορά σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές ( Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Πράκτορες , Μεσίτες , Συντονιστές) Υπαλλήλους Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες , Εμπειρογνώμονες , Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2105734000 και στο coord@otenet.gr

Αίτηση Συμμετοχής (κάντε κλικ εδώ)

ή

Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής (κάντε κλικ εδώ)

* Για την συμμετοχή ισχύουν οι όροι της Συνδρομητικής Εκπαίδευσης.

2 Responses to “Ανοιχτό Δωρεάν Σεμινάριο με Θέμα:« Γενικές Αρχές Διακανονισμού Ζημιών Συστήματος Πράσινων Καρτών και 4ης Κοινοτικής Οδηγίας»”

 1. Vasiliki Pliagkou says:

  Δήλωση συμμετοχής στο Σεμινάριο με Θέμα:« Γενικές Αρχές Διακανονισμού Ζημιών Συστήματος Πράσινων Καρτών και 4ης Κοινοτικής Οδηγίας»

  Πλιάγκου Βασιλική
  vasoupl@gmail.com
  Τηλ: 697 81 25 479

 2. KΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ says:

  Καλή σας μέρα ! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σχολή σας και το λειτούργημα το οποίο εκτελείται . Ο λόγος ο οποίος το λεω αυτό είναι το οτι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μου παρείχατε γνώσεις ώστε να φτάσω στο σημείο της επιτυχίας , να γράψω στις εξετάσεις στις 22/04/2012 με ποσοστό 59/60 . Για εμένα ήταν πολύτιμη η βοήθειά σας και οι γνώσεις όπου αποκόμισα από τα μαθήματα σας και γι’αυτό υπήρξαν και αυτα τα αποτελέσματα . Σας ευχαριστώ θερμά!!!!!!!!!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται ειλικρινά !!!!!

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

 • 4