29 Μάι 2012

Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια του κτηρίου του Ομίλου Coordinators. Μια νέα φωλιά εκπαίδευσης!

Εκδηλώσεις, Νέα Χωρίς Σχόλια.

  Εγκαινιάστηκαν την Παρασκευή 25 Μαΐου οι νέες αυτόνομες κτιριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού και συμβουλευτικού Ομίλου Coordinators Group – Π&Ε Καρναχωρίτη.

Τα εγκαίνια τίμησαν εκατοντάδες επισκέπτες φίλοι της Coordinators που έλαβαν όλοι δώρα, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει ένα οικολογικό ποδήλατο για μετακινήσεις στην πόλη, αφού όλο το πνεύμα την γιορτής ήταν γύρω από την οικολογία. Την κλήρωση έκανε ο Δήμαρχος του Περιστερίου κύριος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Η εκδήλωση είχε πολύ κέφι, εδέσματα και αρκετό κρασί και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδιαίτερη Αίσθηση έκανε το roof garden που απόλαυσαν οι επισκέπτες λόγω του καλού καιρού με θέα την Ακρόπολη.

Συγκινητικές ήταν και οι ευχές που στόλισαν το Βιβλίο των Επισκεπτών, που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για αυτήν την γιορτή της εκπαίδευσης. Ανάμεσα στους επισκέπτες βρέθηκαν ο Παχατουρίδης Ανδρέας Δήμαρχος Περιστερίου, Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι τύπου και πολλοί ακόμα φίλοι.

Η νέα Πρωτεύουσα της Εκπαίδευσης είναι ένα ολοκληρωμένο Ακαδημαϊκό Κέντρο ανοιχτό σε όλον τον κόσμο γεμάτο παροχές για τους σπουδαστές του. Οι νέοι χώροι της Coordinators ξεπερνούν τα 1.200 τ.μ. και έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό των χώρων του Ομίλου στην Ελλάδα φτάνοντας στο σύνολο τα 1.770 τ.μ. Στο Νέο κτίριο της Coordinators φιλοξενούνται οι σπουδαστές των ετησίων προγραμμάτων του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Coordinators ΑΕΕΚ- ΕΕΣ, οι σπουδαστές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Coordinators ΑΕ καθώς και των σεμιναρίων της Coordinators ΕΠΕ. Επίσης στους Νέους χώρους ήδη λειτουργεί το Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Συνδρομητικής Εκπαίδευσης της Ένωσης Πιστοποιημένων E.E.M.C.//MQI με δυνατότητα παρακολούθησης 200 θεματικών ενοτήτων χωρίς δίδακτρα!!

Στο Νέο κτίριο λειτουργούν αίθουσες που φιλοξενούν ταυτόχρονα πάνω από 300 μαθητές, αναψυκτήριο – κυλικείο, γραφεία καθηγητών, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια πληροφορικής για διδασκαλία προγραμμάτων και εφαρμογών καθώς και γραφιστικών υπηρεσιών, εργαστήρια Πραγματογνωμοσύνης με οχήματα και υλικά σε πραγματικές συνθήκες ζημιάς, γραφεία διοίκησης και λογιστήρια αλλά και ένα νέο γραφείο καριέρας για όλους τους μαθητές και τους αποφοίτους του Coordinators Group.

Ταυτόχρονα εγκαινιάστηκε το Coordinators Congress Center – Αίθουσα Helen, ένα μεγάλο αμφιθέατρο-αίθουσα εκδηλώσεων 220 και 300 ατόμων αντίστοιχα, το οποίο ήδη προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε συλλόγους, οργανισμούς και στα μέλη της Ένωσης Πιστοποιημένων Προσώπων  EEMC/MQI για τις εκδηλώσεις τους και τις συνεδριάσεις τους.

Λειτουργεί ακόμα αίθουσα ψυχαγωγίας, δανειστική βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, εσωτερικό βιβλιοπωλείο – copy center, πλήρως εξοπλισμένο studio μουσικής, γυμναστήριο προσωπικού, τραπεζαρία και roof garden με δεύτερο αναψυκτήριο για ανοιχτές εκδηλώσεις και εκτόνωση των σπουδαστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διδασκαλία σε όλους τους χώρους της Coordinators Group μεταδίδεται μέσω live-elearning System που ο Όμιλος δημιούργησε και πατεντάρισε το 2002 προσφέροντας ζωντανή παρακολούθηση και αμφίδρομη επικοινωνία ταυτόχρονα σε εκατοντάδες μακρινούς χρήστες εντός και εκτός Ελλάδος.

Όλοι οι Νέοι χώροι του εκπαιδευτικού κέντρου του Ομίλου Coordinators Group έχουν πλήρη πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α., με χώρο στάθμευσης μόνο για Α.Μ.Ε.Α.

Στους Νέους χώρους φιλοξενούνται, πέρα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος των αποφοίτων της Coordinators, προγράμματα περιβαλλοντολογικής ευθύνης και ανακύκλωσης, λέσχη μουσικής και θεάτρου, παρουσιάσεις εκδόσεων και προβολές κινηματογραφίας, ημερίδες καριέρας, παροχή δωρεάν ακαδημαϊκών συμβουλών και καθοδήγησης, ανταλλαγή ομάδων φοιτητών με ξένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, η φιλοξενία των Πιστοποιημένων Προσώπων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης-Υπαλλήλων, και Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων με MQI, μουσείο τεχνολογίας αλλά και ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη σε κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Δράσεις που ανέκαθεν λάμβαναν χώρα και υποστηρίζονταν από τον Όμιλο Coordinators και έχουν πλέον παγιωθεί και μεθοδευτεί.

Στόχος της μεγάλης αυτής επένδυσης του Ομίλου Coordinators είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερου Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού κτιριακού προγράμματος που θα προσφέρει μια ξεχωριστή «Ακαδημαϊκή Εμπειρία» στους επισκέπτες αλλά και ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον εργασίας για το δυναμικό των ανθρώπων που στηρίζουν και πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια.

Θεωρούμε υποχρέωση ως Ηγέτιδα Δύναμη στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης να προσφέρουμε ευκαιρίες στην αγορά και ιδιαίτερα στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση με την Συνδρομητική Εκπαίδευση Χωρίς Δίδακτρα για όλους τους διαμεσολαβητές, τους υπαλλήλους και στελέχη διαμεσολαβητών, τους τραπεζικούς υπαλλήλους, τους πραγματογνώμονες και γενικά τους επαγγελματίες αφού με 35 επαγγελματικές ειδικότητες καλύπτεται το 100% των αναγκών της αγοράς.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που γιόρτασαν μαζί μας και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά το νέο «Σπίτι» της Coordinators. Ένα «Σπίτι» όχι μόνο για τους ανθρώπους της Coordinators αλλά όλων όσων αγαπούν την εκπαίδευση και την ποιότητα ανοιχτό να φιλοξενήσει κάθε ιδέα, ανάγκη και πρωτοπορία!

No Responses to “Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια του κτηρίου του Ομίλου Coordinators. Μια νέα φωλιά εκπαίδευσης!”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4