08 Ιουν 2012

Καρναχωρίτης Βασίλειος Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών & Πρόεδρος Επιτροπής της Εκπ/σης Ε.Ε.Α

Blog, Εκδηλώσεις Χωρίς Σχόλια.

Κατόπιν της συνάντησης του Ε.Ε.Α στις 6 Ιουνίου 2012, ο κύριος Βασίλειος Καρναχωρίτης ανέλαβε Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής της Εκπαίδευσης του Ε.Ε.Α.

Ο κύριος Καρναχωρίτης Επικεφαλής του Επιμελητηριακού Συνδυασμού ΣΕΠ και Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος του Υπηρεσιών του Ε.Ε.Α δήλωσε τα εξής :

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ασφαλιστικός Κλάδος και ιδιαίτερα ο διαμεσολαβητής προσδοκούμε στην λύση πολλών επαγγελματικών προβλημάτων του κλάδου μας ως Επιτροπή και καλούμε όλη την Ασφαλιστική Αγορά να συνταχτεί με το μέρος μας, στέλνοντας μας όλοι θέματα , προβληματισμούς και ιδέες από όποια θέση και αν βρίσκεται και ενημερώνουμε ότι θα κάνουμε πολύ συχνές και ανοιχτές συναντήσεις..

Όσο αφορά την εκπαίδευση σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε το Έργο του ΕΕΑ μέσω αυτής, αφού αποτελεί την ελπίδα μας σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Διοικητική Επιτροπή , τους Φορείς, τις Επιτροπές και τα υπόλοιπα Μέλη του Ε.Ε.Α για την επιβίωση, τόνωση και ανάπτυξη των Μελών μας, ώστε να μην χρειαστεί να δημιουργήσουμε και «Επιτροπή Επιβίωσης». αφορά την εκπαίδευση σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε το Έργο του Ε.Ε.Α.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας και την ενεργό συμμετοχή σας και σύντομα θα ανακοινώσουμε στοιχεία επικοινωνίας.

No Responses to “Καρναχωρίτης Βασίλειος Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών & Πρόεδρος Επιτροπής της Εκπ/σης Ε.Ε.Α”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4