03 Ιουλ 2012

Νέα 03/07/2012

Νέα Χωρίς Σχόλια.

-Παράταση Υποβολής Δηλώσεων Φορ.Εισοδήματος σε ΔΟΥ

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Ζανιά, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, παρατείνεται:
Η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως και τις 10 Ιουλίου 2012, Φυσικών Προσώπων – Μισθωτών Συνταξιούχων που η υποβολή τους γίνεται χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ, και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, η οποία έληγε στις 2 Ιουλίου 2012,

- Ελληνική Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία στην ετήσια σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ

Η Ελληνική Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία της Κ.Σ. ΟΑΣΕ θα μεταβεί στο Μονακό, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της 21ης ετήσιας συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ, που θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 9 Ιουλίου 2012.
Στην αντιπροσωπεία μετέχει ο βουλευτής κ. Μαυρουδής Βορίδης (Ν.Δ. Υπ. Αττικής) και ο πρώην Πρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ κ. Πέτρος Ευθυμίου.
Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας θα συνεδριάσουν οι τρεις Γενικές Επιτροπές της Κ.Σ. ΟΑΣΕ  (Πολιτικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Περιβάλλοντος) και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα «ΟΑΣΕ: Περιοχή με συνεχείς αλλαγές». Επίσης, στο περιθώριο των εργασιών της ολομέλειας, θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση του Μεσογειακού Φόρουμ της Κ.Σ. ΟΑΣΕ με θέμα: «Οι Μεσογειακοί εταίροι του ΟΑΣΕ σε ένα μεταλλασσόμενο περιβάλλον: οι συνέπειες του εκλογών στην περιοχή, έπειτα από τα γεγονότα του 2011».
- 107 – 63 Νίκησε η Εθνική την Ιορδανία στο Μπάσκετ
 
Με πολύ καλές εντυπώσεις το ξεκίνημα του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ από την Εθνική Ελλάδος.  Επόμενος αντίπαλος του Πουέρτο Ρίκο. «…η άμυνά μας είναι το όπλο μας» δήλωσε ο Διεθνής Κώστας Βασιλειάδης. «…περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει όμως να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση»
No Responses to “Νέα 03/07/2012”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4