12 Σεπ 2012

Εκδήλωση προς τιμήν των Παραολυμπιονικών του Λονδίνου

Εκδηλώσεις, Χωρίς κατηγορία Χωρίς Σχόλια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.  ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!

Η μη κερδοσκοπική Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//MQI και ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης προς τιμήν των αθλητών και των αθλητριών, που ανέβηκαν στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η τιμητική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και του προέδρου της κ. Γιώργου Φουντουλάκη. Η ακριβής  ημερομηνία  της εκδήλωσης θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί επισήμως  στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Στους  Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Λονδίνο από τις 29 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου του 2012 η ελληνική αποστολή κατέκτησε 12 μετάλλια:

Το (ένα) χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της μπότσια, που αποτελείται από τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τον Νίκο Παπανό.

Τα (τρία) ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Πασχάλης Σταθελάκος στη δισκοβολία, ο Αριστείδης Μακροδημήτρης  στα 50μ. ύπτιο της κολύμβησης και ο Χρήστος Ταμπαξής στα 50μ. ύπτιο της κολύμβησης.

Τα οκτώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Αριστείδης Μακροδημήτρης στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ελεύθερο της κολύμβησης, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στα 100μ. ύπτιο της κολύμβησης, ο Πασχάλης Σταθελάκος στη σφαιροβολία, ο Ηλίας Μάμαλος στην άρση βαρών, ο Κώστας Στεφανουδάκης στον ακοντισμό, η Αλεξάνδρα Δήμογλου και η Ανθή Καραγιάννη στο άλμα εις μήκος

Η μη κερδοσκοπική Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//MQI και ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group αποφάσισαν να βραβεύσουν τους αθλητές, τους προπονητές και την Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, σε ένδειξη σεβασμού στο δύσκολο και επίπονο καθημερινό έργο τους και σε ένδειξη αναγνώρισης των επιτυχιών και της συμβολής τους στη διεθνή προβολή της Ελλάδας,

Παράλληλα η μη κερδοσκοπική Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//MQI και ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group θα προσφέρουν στα τιμώμενα πρόσωπα από μία υποτροφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου Coordinators. Επίσης  οι διοργανωτές της εκδήλωσης ανακοινώνουν ότι  παρέχουν δωρεάν και επί καθημερινής βάσεως  στην Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τηλεοπτικό βήμα στη webtv, που λειτουργεί στην επίσημη σελίδα του Ομίλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.1co.gr

No Responses to “Εκδήλωση προς τιμήν των Παραολυμπιονικών του Λονδίνου”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4