07 Ιαν 2013

Μόνο 2 Έλληνες στο Διεθνές Συνέδριο Ασφάλισης στους Lloyd’s στο Λονδίνο.

Blog, Εκδηλώσεις Χωρίς Σχόλια.

Τον Δεκέμβριο έλαβε χώρα το Διεθνές Συνέδριο Ιδιωτικής Ασφάλισης της Ένωσης της Γενεύης, ‘The Geneva Association’ στους  Lloyd’s, με μοναδικούς εκπροσώπους από την Ελλάδα, τον κύριο Βασίλειο Καρναχωρίτη και την κυρία Βιβή Καρναχωρίτη, στελέχη του Ομίλου Coordinators (φωτο. 1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Συνέδριο που διεξήχθη στον εντυπωσιακό ουρανοξύστη των Lloyd’s, συμμετείχαν Ceo’s Ασφαλιστικών εταιρειών και αντασφαλιστών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της AIG Αμερικής, η Μunich Re, καθώς και πανεπιστημιακοί αλλά και εκπρόσωποι εποπτικών φορέων, όπως του εποπτικού αγγλικού φορέα FSA.

 

Τα ποικίλα θέματα του συνεδρίου επικεντρώθηκαν κυρίως στον μέχρι τώρα απολογισμό της Παγκόσμιας Αγοράς αυτά τα χρόνια της κρίσης, στις αλλαγές που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στην εποπτική παρεμβατικότητα, στις προκλήσεις που γεννιούνται στο νέο περιβάλλον, στους συστηματικούς κινδύνους αλλά και την τεχνική ανάλυση των θέσεων των αποθεμάτων και επενδύσεων των ασφαλιστικών οργανισμών.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του Benmosche, προέδρου της AIG για την διάσωση της Εταιρείας από την κρίση (φωτο. 2 μαζί με τον κύριο Καρναχωρίτη).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Αποτελέσματα,cases και πλούσιο ενημερωτικό υλικό θα παρουσιαστούν από τον πρόεδρο της Ένωσης E.E.M.C//MQI και Δ/ντή Marketing του Ομίλου Coordinators κ. Βασίλειο Καρναχωρίτη. με λεπτομέρειες στο προγραμματισμένο για τις 25-26 Ιανουαρίου 2013 ετήσιο καθιερωμένο συνέδριο Ασφαλιστικής Ποιότητας με τίτλο ‘‘28Ο Insurance Brokers Forum Quality Certified’’ στην Αθήνα, για το οποίο λεπτομέρειες και πρόσκληση υπάρχουν στο www.1co.gr .

No Responses to “Μόνο 2 Έλληνες στο Διεθνές Συνέδριο Ασφάλισης στους Lloyd’s στο Λονδίνο.”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4