10 Μαρ 2014

Επανάληψη Ημερίδας για την πράξη ΤτΕ 30 & 31

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

Επιστημονικό Συνέδριο Ολικής Ασφαλιστικής Ποιότητας 2014

Insurance Total Quality Coordinators MQI

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου αλλά και την ζήτηση από τους επαγγελματίες ανακοινώνουμε τα εξής:  

Θα επαναληφθούν στις 14 Μαρτίου 2014 στο Coordinators Congress Center σε ειδική Δωρεάν Ημερίδα τα θέματα του Επιστημονικού Συνεδρίου που διεξήχθει 7 & 8 Μαρτίου 2014, όπως η Ανάλυση της Απόφασης 30 & 31 του Διοικητή ΤτΕ και η ανάλυση του Συστήματος Coordinators MQI (Συστήματα Ασφαλιστικής Ποιότητας, Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Εργασιών), και για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά δόθηκαν ολοκληρωμένες λύσεις, προτάσεις και απαντήσεις στους Διαμεσολαβούντες που συμμετείχαν, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο.

Το Επιστημονικό Συνέδριο Ασφαλιστικής Ποιότητας Insurance Total Quality Coordinators MQI που διοργάνωσε η Πρώτη Επιστημονική Ενωση EEMC//MQI (Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Προσώπων Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου Μελών συστήματος MQI) με την χορηγία του Εκπαιδευτικού και Συμβουλευτικού Ομίλου Coordinators Group Π.&Ε. Καρναχωρίτη, είχε προσκεκλημένους εκατοντάδες Ασφαλιστικά Προσωπα από όλη την Ελλάδα.

Στο Επιστημονικό Συνέδριο παρεβρέθησαν εκπρόσωποι Εταιριών της Αγοράς που χρησιμοποιούν διαδικασίες του Συστήματος Coordinators MQI και οι οποίοι παρουσίασαν τις εμπειρίες τους, τα ωφελήματα, τις απόψεις τους, την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Συστήματος .

Στο Συνέδριο αναλύθηκαν λεπτομερώς η Απόφαση 30 & 31 Διοικητή ΤτΕ καθώς και το νέο Φορολογικό Πλαίσιο, τα στοιχεία και μεθοδολογία του Συστήματος Coordinators MQI (του πρώτου Ελληνικού, μοναδικού,αναγνωρισμένου και πιστοποιημένου Συστήματος Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εργασιών και Ποιότητας), όπου το Σύστημα εξασφαλίζει πρότυπα για την κάλυψη των υποχρεώσεων που προκύπτουν στους Διαμεσολαβούντες και τις Επιχειρήσεις γενικότερα, σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο.

Ομιλητές και Εισηγητές στο Επιστημονικό Συνέδριο 7 & 8 Μαρτίου ήταν καταξιωμένα στελέχη της αγοράς οι κ.κ. Παντελίδης Ιωάννης Νομικός , Σαμαρά Αγγελική Νομικός, John Croker και Κωσταρέλος Κων/νος Cormar Μεσίτες Ασφαλίσεων Ανταποκριτές Lloyd’s, Καραβίας Γεώργιος Μεσίτης Ασφαλίσεων – Αντασφαλίσεων & Πρόεδρος ΣΕΜΑ, Τοπάλογλου Ιωάννα Μεσίτης Ναυτασφαλίσεων, Λυκογιάννης Δημήτριος Μεσίτης Ασφαλίσεων , Καρναχωρίτης Παναγιώτης Πρόεδρος Coordinators Group , Καρναχωρίτης Βασίλειος Μεσίτης Ασφαλίσεων & Πρόεδρος Ενωσης EEMC//MQI , Καρναχωρίτης Δημήτριος Εσωτερικός Ελεγκτής και Δ/ντής Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ, και Ξένος Αθανάσιος Διευθυντικό Στέλεχος Eurolife Α.Ε.Γ.Α & Πρόεδρος Επιτροπής Ζημιών Ε.Α.Ε.Ε. 

Οσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Επιστημονικό Συνέδριο 7 & 8 Μαρτίου 2014 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην δωρεάν Επιστημονική Ημερίδα που θα διεξαχθεί άμεσα στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2105734000 και στο coord@otenet.gr

No Responses to “Επανάληψη Ημερίδας για την πράξη ΤτΕ 30 & 31”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4