01 Απρ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χωρίς κατηγορία Χωρίς Σχόλια.

C O O R D I N A T O R S Group

Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος

με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας & Υπ.Δημόσιας Τάξης

Σύστημα COORDINATORS MQI

Η Εκπαιδευτική Δύναμη στην Ασφαλιστική Βιομηχανία &Επαγγελματική Εκπαίδευση

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και στόχος μας είναι ως Μέλη του Συστήματος Ασφαλιστικής Ποιότητας Coordinators MQI και της Επιστημονικής Ένωσης  EEMC//MQI να παρέχουμε υπηρεσίες αφενός με καλύτερη τιμολόγηση και αφετέρου με ανταποδοτικά οφέλη όπως:

1)      Επιλογή οποιουδήποτε εκπαιδευτικού προγράμματος όπου δικαιούστε δωρεάν ενότητες και ημερίδες.

2)       Επιπλέον έκπτωση έως και 70% τιμολόγηση σε οργανωμένα προγράμματα  π.χ  τεχνικούς ασφαλείας το οποίο  είναι υποχρεωτικό για κάθε επιχείρηση από το νόμο ή πιστοποίηση των ασφαλιστικών υπαλλήλων κ.ά.,  ή εκπαίδευση για την τήρηση των διαδικασιών βάση της απόφασης 30-31 της ΤτΕ.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η εκπαίδευση που παρέχουμε ως Όμιλος είναι Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και είμαστε ο πρώτος αμιγώς Φορέας ασφαλιστικής εκπαίδευσης Πιστοποιημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης,  γεγονός που καθίστα αναγνωρίσιμη και μετρήσιμη κάθε βεβαίωση εκπαίδευσης σπουδών.

Με την ανωτέρω ιδιότητα μας είμαστε επίσημοι πάροχοι προγράμματος VOUCHER ανέργων κ.λπ., οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέγουμε μέλη μας συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ακόμα και φυσικά πρόσωπα με έδρα το σπίτι τους, ώστε οι μαθητές μας μετά την εκπαίδευση που προβλέπει κάθε επιδοτούμενο πρόγραμμα να ασκούνται με πρακτική έως και 5 μήνες χωρίς οι επιχειρήσεις να έχουν καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση.

Σας στέλνουμε αντίστοιχες αιτήσεις που μπορείτε να συμπληρώσετε και δείγματα, ώστε να συγκαταλέγεστε στις επιχειρήσεις αυτές.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα για τα Μέλη μας και τις επιχειρήσεις να συστήνετε ανέργους ή πελάτες σας όλων των ηλικιών ώστε να τους βοηθάμε να ενταχθούν στις λίστες των προς έγκριση επιδοτούμενων προγραμμάτων κ.λπ.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις και τα ωφελήματα των μελών μας στο

www.1co.gr ή στο λογαριασμό μας στο facebook Coordinators Group.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Υ.Σ.:  Να θυμάστε ότι όλα τα Μέλη μας δικαιούνται τα συστήματα οργάνωσης, ξέπλυμα χρήματος, έντυπα, πρωτόκολλα κ.λπ., με μοναδική οικονομική συμφωνία.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Καρναχωρίτης,

Διευθυντής Μarketing και Πωλήσεων.

No Responses to “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4