06 Ιουν 2014

«Επίσκεψη Σπουδαστών Πραγματογνωμόνων Coordinators S.A σε Ναυπηγείο »

Blog, Εκδηλώσεις Χωρίς Σχόλια.

(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

Στα πλαίσια του Προγράμματος Σπουδών Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων αλλά και Ασφαλιστικών Επιστημών, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Επίσκεψη σε Ναυπηγεία στο Πέραμα, σε μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και στην πρώτη Πιστοποιημένη εγκατάσταση στην Ελλάδα με σύστημα ποιότητας.

Η επίσκεψη είναι η πρώτη για το καλοκαίρι του 2014 από μια σειρά εκπαιδευτικών επισκέψεων –εκδρομών που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Coordinators για τους Σπουδαστές του, συνδυάζοντας την θεωρία με την πρακτική και ανεβάζοντας έτσι τον ψηλά πήχη στην εκπαίδευση.

Στην διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν σύγχρονες μεθόδους ναυπηγικής, διαδικασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης, αποκατάσταση και συντήρηση σκαφών, ζημιές αλλά και εξολοκλήρου νέα κατασκευή θαλαμηγών.

Το Group συνόδεψε και ξενάγησε έμπειρος Ναυπηγός, εξειδικευμένος μηχανικός καθώς και ο κύριος Καρναχωρίτης Βασίλειος ορκωτός Πραγματογνώμονας και Εισηγητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα Σπουδών Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων της Coordinators είναι το μόνο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, πραγματοποιείται από το 2002 και αφορά σε όλους τους κλάδους της Ασφάλισης ενώ γίνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Προσώπων E.E.M.C//M.Q.I .

Οι σπουδαστές έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να δουν από κοντά πραγματικές συνθήκες ζημιών και διαχείριση κινδύνων σε αντίστοιχες επισκέψεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό τις οποίες διοργανώνει και πραγματοποιεί ο Φορέας Εκπαίδευσης Coordinators κατά καιρούς .

Στην συνέχεια ακολουθούν επισκέψεις σε μηχανικές εγκαταστάσεις και ανοίγει η περίοδος εγγραφών για το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015.

No Responses to “«Επίσκεψη Σπουδαστών Πραγματογνωμόνων Coordinators S.A σε Ναυπηγείο »”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4