24 Νοε 2014

Δωρεάν Εκπαίδευση Πανελλαδικά από την Coordinators

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Μοναδική στο Χώρο Επαγγελματική και Επιστημονική Ένωση E.E.M.C//M.QI εκπαιδεύουν Δωρεάν την Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Αγορά.
Για πρώτη φορά στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, εφαρμόζουν για όλη την Ελληνική και Χρηματοοικονομική Αγορά Δωρεάν Εκπαίδευση Πανελλαδικά, μέσω του συστήματος Coordinators Live E-learning system.
Τα θέματα αφορούν στην παραγωγική διαδικασία και την ανάπτυξη εργασιών αλλά και κάθε θέμα που άπτεται στα ενδιαφέροντα των Διαμεσολαβούντων , των Υπαλλήλων τους , των Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, των Χρηματοοικονομικών Συμβούλων και γενικότερα κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του και να αναπτύξει την επιχείρηση του .
Η ύλη που θα παρέχεται μέσω του www.1co.gr ή των κλαδικών site είναι αποσπάσματα από τα Ετήσια ή Διετή Προγράμματα Εκπαίδευσης που ο Αναγνωρισμένος Φορέας Coordinators Α.Ε.Ε.Κ- Ε.Ε.Σ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης εφαρμόζει.
Όλοι όσοι διαβάζουν τα αποσπάσματα μπορούν να ζητήσουν να εξεταστούν για τα αντίστοιχα θέματα από την Πιστοποιημένη και Εγκεκριμένη Επιτροπή και να τους δοθεί η Σχετική Βεβαίωση Γνώσεων

No Responses to “Δωρεάν Εκπαίδευση Πανελλαδικά από την Coordinators”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4