20 Μάι 2015

Το Διαμάντι στα Ασφαλιστικά Προγράμματα

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Ι.ΕΚ COORDINATORS

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Νέο Πρόγραμμα Διετίας «Ασφαλιστικών Σπουδών» με τίτλο Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας από τον Φορέα Ι.Ε.Κ. Coordinators Α.Ε.Ε.Κ

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας και τις σπουδές σας και αποκτήστε Ειδικό Τίτλο Σπουδών (Diploma) με τα δικαιώματα της τυπικής εκπαίδευσης.

Επαγγελματικά Δικαιώματα :

Η ολοκλήρωση του προγράμματος Σπουδών οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος , το οποίο χορηγεί το Υπουργείο Παιδείας μετά από εξετάσεις.

Με την απόκτηση του Αναγνωρισμένου Διπλώματος ο απόφοιτος μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με μοριοδότηση 150 μονάδων για διορισμό στο Δημόσιο (Π.Δ 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α/ 5-3-2001.)

Το Δίπλωμα απονέμεται ύστερα από εξετάσεις που διενεργεί ο Ο.Ε.Ε.Κ, στις οποίες συμμετέχουν οι απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. όλης της χώρας και είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ 231/29-7-98) και ως Δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , επιπέδου 3 (ΙΝ.2009/1992, άρθρο 6-οδηγία 92/51/ΕοΚ άρθρο 1) .

Οι κάτοχοι αυτού του Τίτλου Σπουδών έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς, να λάβουν αναβολή στρατού, να πιστώνονται με τα μόρια στο Εθνικό Προσοντολόγιο όπως προαναφέρεται και εν γένει να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της τυπικής εκπαίδευσης που προβλέπει κάθε φορά ο νόμος .

Επαγγελματικά Καθήκοντα :

Οι απόφοιτοι του Διετούς Προγράμματος 1200 ωρών (4 εξαμήνων και 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης) θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία ενδεικτικά στις παρακάτω εργασίες :

• Εκτίμηση και Διακανονισμός Αποζημιώσεων
• Εκπαίδευση σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους , ανάλυση ασφαλιστικών προγραμμάτων
• Ζημιές και Διακανονισμός Αποζημιώσεων
• Μετατροπές , εξαγορές συμβολαίων , επαναφορές ακυρωθέντων συμβολαίων
• Αντασφαλιστικές Εργασίες
• Εργασίες σε τμήμα Marketing
• Εργασίες ομαδικών ασφαλίσεων
• Ανάλυση Ασφαλιστικών Προγραμμάτων
• Ζημιές και Ασφαλιστική Αποζημίωση

Ενδεικτικά Μαθήματα :

 Εισαγωγή στην ασφάλιση
 Μαθηματικά
 Οικονομία και Διοίκηση
 Γενικές Αρχές Λογιστικής
 Γενικές Αρχές Ασφαλιστικού Δικαίου
 Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
 Ασφαλίσεις Κατά Ζημιών
 Marketing
 Χρήση Η/Υ
 Στατιστική
 Πωλήσεις
 Αντασφάλιση
 Προσωπικές Ασφαλίσεις
 Underwriter

Το πρόγραμμα «Ειδικός Ασφαλιστικής Αγοράς» είναι σχεδιασμένο από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να καλύπτει το 100% των απαιτούμενων γνώσεων κάθε προσώπου που εργάζεται στον ευρύτερο χώρο της Ασφαλιστικής και Χρηματοοικονομικής Αγοράς .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν απόφοιτοι όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, δηλαδή από Λύκειο έως την Ανώτατη Εκπαίδευση, φοιτητές , σπουδαστές , πτυχιούχοι Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι, Απόφοιτοι Λυκείου, Στελέχη Επιχειρήσεων και Τραπεζών καθώς απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Το πρόγραμμα θεωρείται το αρτιότερο και πιο ολοκληρωμένο Δίπλωμα Διετίας στον Ελλαδικό Χώρο .

Είναι η καλύτερη απόδειξη για τις επαγγελματικές απαιτούμενες γνώσεις στον Εργασιακό Χώρο της Ασφαλιστικής Αγοράς, καθώς συνδυάζουμε την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση από το 1994 του Ομίλου Coordinators.

Έναρξη τμήματος Σεπτέμβριος 2015 . Για προεγγραφές έως τέλος Μαΐου παρέχεται έκπτωση – 30 %. Για ομαδικές συμμετοχές παρέχεται έκπτωση -40%

Για συμπλήρωση της αίτησης μπείτε στο www.1co.gr ή καλέστε στο 210-573400 για πληροφορίες.

No Responses to “Το Διαμάντι στα Ασφαλιστικά Προγράμματα”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4