09 Ιουν 2015

!! Εξετάσεις Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων και Επικαροποίηση Γνώσεων Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων και Εμπειρογνωμόνων !!

Νέα Χωρίς Σχόλια.

H Coordinators σας ενημερώνει ότι διεξάγει την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 Εξετάσεις Πιστοποίησης Γνώσεων του Προγράμματος Insurance Brokers –Loss Adjuster –Underwriters για τις παρακάτω κατηγορίες :

o 1. Τα τρέχοντα προγράμματα Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων
o 2. Επικαιροποίηση Γνώσεων για παλιούς Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες και Εμπειρογνώμονες τις αγοράς
o 3.Αναβάθμιση με επικαιροποίηση γνώσεων των τίτλων σπουδών όλων των κατηγοριών που είναι απόφοιτοι του Φορέα μας

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους για όποιο κλάδο επιθυμούν όπως Αυτοκίνητο, Πυρός –Τεχνικές ασφαλίσεις, Ταχύπλοα – Σκάφη , Λοιποί Κλάδοι Γενικών Ασφαλίσεων .

Επιπλέον οι υποψήφιοι δύναται να παραδώσουν και τις σχετικές ασκήσεις – cases για την ολοκλήρωση της εξεταστικής τους περιόδου.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως πριν την προγραμματισμένη Ημερίδα αποστείλατε την συμμετοχή στο φαξ 210 5765891 ή στο email coord@otenet.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……………………………………………………………………..……… ΤΗΛΕΦΩΝΟ ……………..………..…

ΦΑΞ ……………………………… e-mail….………………………………………………..………………………………..………….………

No Responses to “!! Εξετάσεις Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων και Επικαροποίηση Γνώσεων Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων και Εμπειρογνωμόνων !!”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4