09 Νοε 2015

Ενημερωθείτε μαζί μας για την Υποχρέωση της Επανεκπαίδευσης σας .

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Νέες Ημερομηνίες Αυτούσιου Σεμιναρίου Επανεκπαίδευσης 10/11/2015,11/11/2015,12/11/2015,13/11/2015,16/11/2015,17/11/2015,18/11/2015 (πρωινά ή απογευματινά

Η Coordinators Α.Ε.Ε.Κ ως Αναγνωρισμένος και Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, υλοποιεί με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος , Σεμινάριο για το 2015 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Τομέα Γ με τίτλο « Μέθοδοι αναζήτησης – εξεύρεσης υποψηφίων πελατών» με κωδικό έγκρισης σεμιναρίου 2015-022-9001-01-001-01.
Απευθύνεται σε:
Το εγκεκριμένο Σεμινάριο απευθύνεται σύμφωνα με την Πράξη της Εκτελεστικής Επιτροπής αρ.45/21-11-2014, ΦΕΚ Β 3350/12-12-14, σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, καθώς και των υπαλλήλων επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και τραπεζικών οργανισμών
Σκοπός Σεμιναρίου

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, είναι η κατανόηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον των σύγχρονων μεθόδων αναζήτησης και εξεύρεσης υποψηφίων πελατών, ώστε κάθε διαμεσολαβητής – πωλητής ασφαλειών να είναι σε θέση χρησιμοποιώντας τις γνώσεις αυτές, να αποκτήσει τις ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου του σήμερα.

Στόχος του σεμιναρίου, είναι οι εκπαιδευόμενοι:

Σε επίπεδο Γνώσεων :

 Να γνωρίσουν σύγχρονες μεθόδους & βήματα προσέγγισης των υποψήφιων πελατών
 Να κατανοήσουν τον τρόπο ταξινόμησης των πελατών.
 Να γνωρίσουν το τη μέθοδο εξεύρεσης Telemarketing.

Σε επίπεδο Δεξιοτήτων :

 Να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις μεθόδους αναζήτησης και εξεύρεσης πελατών και τον χρόνο τους
 Να αποκτήσουν συγκεκριμένη δομή προσέγγισης.

Σε επίπεδο Στάσεων:

 Να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για αποτελεσματικές πωλήσεις.
 Να συνειδητοποιήσουν ότι ο προγραμματισμός των πωλήσεων είναι μια απαραίτητη και δυναμική διαδικασία.

Ημερομηνία Διεξαγωγής :
Το πρώτο τμήμα θα διεξαχθεί την 17 Σεπτεμβρίου 2015 και επαναλαμβάνεται αυτούσιο και άλλες ημερομηνίες όπως την 18 Σεπτεμβρίου 2015 και θα ενημερώσουμε για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί αυτούσιο το ίδιο Σεμινάριο τους επόμενους μήνες , για όσους δεν ενταχθούν σε αυτήν την περίοδο.
Πρωτοπορία –Καινοτομία του Σεμιναρίου:
1) Ο χρόνος διεξαγωγής του είναι ένα απόγευμα μόνο .Υλοποιούνται και τα δύο υποχρεωτικά μέρη και η παράδοση και το τεστ κατανόησης.
2) Το Σεμινάριο υλοποιείται με το μικρότερο κόστος διδάκτρων.
3) Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα , αυτόματα και ηλεκτρονικά.
4) Παρέχεται Βεβαίωση Περαίωσης στους επιτυχόντες.
5) Τα δίδακτρα για τους υπαλλήλους μπορούν να καλυφθούν και από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24.
6) Η παρακολούθηση υπάρχει δυνατότητα να γίνεται και εξ αποστάσεως και για τα δύο μέρη τόσο για το θεωρητικό όσο και για το εξεταστικό.
7) Το Σεμινάριο έχει αξιολογηθεί από την Επιτροπή της ΠΕΕ 45/2014 ως κατάλληλο για την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
8) Το Εγκεκριμένο Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί (αν συμφωνηθεί) και στο χώρο των Επιχειρήσεων ύστερα από προϋποθέσεις.
9) Το θέμα που επιλέχθηκε « Μέθοδοι Αναζήτησης – Εξεύρεσης Υποψηφίων Πελατών και Ανάλυση Μεθόδων Telemarketing» αφορά όλους τους Διαμεσολαβούντες γιατί καλύπτει το πρώτο και κύριο στάδιο του Έργου του Αντασφαλιστικού Διαμεσολαβητή , την εξεύρεση των καλών υποψηφίων πελατών και αγορών , χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους για την κάλυψη αναγκών και εξηγεί λεπτομερώς το Telemarketing που θεωρείται η κύρια δραστηριότητα των εταιρειών σήμερα.
10) Το Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί στις ημερομηνίες που ανακοινώνονται από το φορέα.
11) Δίδεται η δυνατότητα να γίνουν ομαδικές συμμετοχές για την μείωση των διδάκτρων αλλά η παρακολούθηση να γίνεται σε όποια ημερομηνία διεξαγωγής μέσα στο 2015 επιλέξει ο Διαμεσολαβητής ή η Επιχείρηση για τους Υπαλλήλους της
12) Το Σεμινάριο υλοποιείται από καταξιωμένους εισηγητές.
13) Παρέχεται επιπλέον ειδικό διαμορφωμένο Εγχειρίδιο το οποίο είναι προϊόν Πνευματικών Δικαιωμάτων του Coordinators Group.
14) Δίδεται η δυνατότητα σε περίπτωση αποτυχίας των τεστ κατανόησης του εξεταζομένου να συμμετέχει άμεσα σε άλλο προγραμματισμένο Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης χωρίς άλλο κόστος διδάκτρων.
Οικονομία Χρόνου
Ο χρόνος είναι χρήμα σήμερα για κάποιον που θα χρειαστεί να μετακινηθεί είτε εντός της Πρωτεύουσας είτε από την επαρχία προς την Πρωτεύουσα. Η Coordinators εντοπίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα της μετακίνησης και του χρόνου, πρότεινε και εγκρίθηκε η εξ αποστάσεως Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κόστος της μετακίνησης και της απώλειας του χρόνου.
Έτσι εξασφαλίσαμε σε ένα απόγευμα, να ολοκληρώνεται το Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης 2015 και στα δύο μέρη του, θεωρητικό και εξεταστικό και να παρέχεται η Σχετική Βεβαίωση Περαίωσης στους επιτυχόντες.
Οικονομία μετακίνησης
Δύνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως από το χώρου τους το Εγκεκριμένο Σεμινάριο, τόσο το θεωρητικό όσο και το εξεταστικό μέρος
Οικονομία Διδάκτρων
Οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως :
 Του αριθμό των συμμετοχών
 Του τρόπου παρακολούθησης
 Της παρακολούθησης άλλων προγραμμάτων του Φορέα μας
 Της Υλοποίηση μέσω ΛΑΕΚ( επιδοτούμενα προγράμματα)
-Ειδική τιμολόγηση παρέχεται:
• Για τα Μέλη Σωματείων και της Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I
• Ομαδικές Συμμετοχές
• Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις
• Επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης
Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται με τους κάτωθι τρόπους :
 Με πιστωτική κάρτα

 Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 Με μετρητά

Εισηγητές :
Όλοι οι εισηγητές του Εγκεκριμένου Σεμιναρίου είναι, έμπειρα και καταξιωμένα Δ/κά Στελέχη της Αγοράς με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των Πωλήσεων και ιδιαίτερα στην εξεύρεση υποψηφίων πελατών , καθηγητές σε Μητρώο Εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ, της Επιστημονικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης E.E.M.C//M.QI καθώς και του Μητρώου του Ι.Ε.Κ Coordinators
Τα κριτήρια των Εκπαιδευτών πληρούν τα διεθνή standards ποιότητας αλλά και του συστήματος Coordinators MQI ( Models Insurance Quality)
Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για τις Ανώτερες Σπουδές που παρέχει το Coordinatos IEK Ευρωπαϊκές Αναγνωρισμένες Αυτόματα ( 1200ωρών) , Τυπικής Εκπαίδευσης , καλύπτοντας πλήρως όλες τις Ασφαλιστικές Επιστήμες σε όλους τους Τομείς .
Παρέχονται ειδικές υποτροφίες στα Στελέχη της Αγοράς και καλύπτεται και μέσω Λαεκ.

Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 2105734000, email coord@otenet.gr, portal www.1co.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Γ

Το Σεμινάριο για την Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση Γνώσεων (αντ)Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το 2015 είναι Εγκεκριμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος .

Εθνάρχου Μακαρίου 29 Περιστέρι ( Μετρό Αγίου Αντωνίου )Ε-mail : coord@otenet.gr , www.1co.gr Fax: 210 57 65 891, Τηλ: 210 57 34000, 210 57 15800

No Responses to “Ενημερωθείτε μαζί μας για την Υποχρέωση της Επανεκπαίδευσης σας .”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4