18 Απρ 2016

Η Coordinators στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Η Coordinators στο Επιμελητήριο Αργολίδας
Για την Επανεκπαίδευση Διαμεσολαβούντων ΤτΕ

Η Coordinators Α.Ε.Ε.Κ ως Αναγνωρισμένος και Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, υλοποιεί με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος , Σεμινάριο για το 2016 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Τομέα Γ με τίτλο « Μέθοδοι αναζήτησης – εξεύρεσης υποψηφίων πελατών» με κωδικό έγκρισης σεμιναρίου ΤτΕ 2016-022-9001-01-001-02.
Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 12.00μ.μ-17.00μ.μ θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Αργολίδας για να Επανεκπαιδεύσει τους Διαμεσολαβούντες .
Σκοπός Σεμιναρίου

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, στα πλαίσια της επανεκπαίδευσης, βάσει της ΠΕΕ 45/21-11-2014,είναι η κατανόηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον των σύγχρονων μεθόδων αναζήτησης και εξεύρεσης υποψηφίων πελατών, ώστε κάθε διαμεσολαβητής – πωλητής ασφαλειών να είναι σε θέση χρησιμοποιώντας τις γνώσεις αυτές, να αποκτήσει τις ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου του σήμερα.

Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 2105734000, email coord@otenet.gr, portal www.1co.gr ή στο Επιμελητήριο Αργολίδας .

No Responses to “Η Coordinators στο Επιμελητήριο Αργολίδας”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4