09 Μάι 2016

Νέα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων Μάιος 2016

Νέα Χωρίς Σχόλια.

« Νέα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων Μάιος 2016
από την Coordinators »

Η Coordinators Α.Ε.Ε.Κ ως Αναγνωρισμένος και Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, υλοποιεί με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος , Σεμινάριο για το 2016 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Τομέα Γ « Δεξιότητες και Ικανότητες Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στις Πωλήσεις» με τίτλο « Μέθοδοι αναζήτησης – εξεύρεσης υποψηφίων πελατών» με κωδικό έγκρισης σεμιναρίου ΤτΕ 2016-022-9001-01-001-02.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής για τον μήνα Μάιο 2016 :
Νέες Ημερομηνίες Αυτούσιου Σεμιναρίου Μαΐου για το 2016 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών θα διεξαχθούν την: 13/05/2016 , 19/5/2016 , 26/05/2016 και ώρες 14.00μ.μ -19.00 μ.μ
Πρωτοπορία –Καινοτομία του Σεμιναρίου:
1) Ο χρόνος διεξαγωγής του είναι ένα απόγευμα μόνο .Υλοποιείται σε 5 ώρες και τα δύο υποχρεωτικά μέρη και η παράδοση και το τεστ κατανόησης .
2) Το Σεμινάριο υλοποιείται με το μικρότερο κόστος διδάκτρων.
3) Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα , αυτόματα και ηλεκτρονικά.
4) Η βεβαίωση Περαίωσης παρέχεται αυθημερόν στους επιτυχόντες, ώστε να την προσκομίσουν άμεσα στο Επιμελητήριο για την ανανέωση της Άδειας τους , καλύπτοντας την υποχρέωση τους.
5) Τα δίδακτρα καλύπτονται για τους υπαλλήλους από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,25
6) Απορροφούμε το ΦΠΑ των διδάκτρων .
7) Η παρακολούθηση εγκρίθηκε να γίνεται εξ αποστάσεως και για τα δύο μέρη και για το θεωρητικό και για το εξεταστικό .
8) Το Σεμινάριο έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΤτΕ για την θεματολογία , για τον τρόπο διεξαγωγής , τους καθηγητές , το υλικό, την παρακολούθηση εξ αποστάσεως( e-learning )αλλά και την ποιότητα του Σεμιναρίου.
9) Το Εγκεκριμένο Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί αν συμφωνηθεί και στο χώρο των Επιχειρήσεων ύστερα από προϋποθέσεις.
10) Το θέμα που επιλέχθηκε « Μέθοδοι Αναζήτησης – Εξεύρεσης Υποψηφίων Πελατών και Ανάλυση Μεθόδων Telemarketing» αφορά όλους τους Διαμεσολαβούντες γιατί καλύπτει το πρώτο και κύριο στάδιο του Έργου του Αντασφαλιστικού Διαμεσολαβητή , την εξεύρεση των καλών υποψηφίων πελατών και αγορών , χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους για την κάλυψη αναγκών και εξηγεί λεπτομερώς το Telemarketing που θεωρείται η κύρια δραστηριότητα των εταιρειών σήμερα.
11) Το Σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί όποια ημερομηνία συμφωνηθεί με την Επιχείρηση.
12) Δίδεται η δυνατότητα να γίνουν ομαδικές συμμετοχές για την μείωση των διδάκτρων αλλά η παρακολούθηση να γίνεται σε όποια ημερομηνία διεξαγωγής μέσα στο 2016 επιλέξει ο Διαμεσολαβητής ή Επιχείρηση για τους Υπαλλήλους της
13) Το Σεμινάριο υλοποιείται από καταξιωμένους εισηγητές , εγκεκριμένους από την Επιτροπή Αξιολόγησης για τα τυπικά , επαγγελματικά και ποιοτικά προσόντα τους στην Εκπαίδευση.
14) Παρέχεται επιπλέον ειδικό διαμορφωμένο Εγχειρίδιο που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης για τα ποιοτικά του κριτήρια , τον τρόπο γραφής του και την κάλυψη του αντικειμένου . Είναι δε προϊόν Πνευματικών Δικαιωμάτων του Coordinators Group.
15) Δίδεται η δυνατότητα σε περίπτωση αποτυχίας των τεστ κατανόησης του εξεταζομένου να συμμετέχει άμεσα σε άλλο προγραμματισμένο Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης χωρίς άλλο κόστος διδάκτρων.
Οικονομία Χρόνου
Ο χρόνος είναι χρήμα σήμερα για κάποιον που θα χρειαστεί να μετακινηθεί είτε εντός της Πρωτεύουσας είτε από την επαρχία προς την Πρωτεύουσα. Η Coordinators εντοπίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα της μετακίνησης και του χρόνου, πρότεινε και εγκρίθηκε η εξ αποστάσεως Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κόστος της μετακίνησης και της απώλειας του χρόνου.
Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 2105734000, email coord@otenet.gr, portal www.1co.gr

No Responses to “Νέα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων Μάιος 2016”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4