09 Μάι 2016

Εξετάσεις Πραγματογνωμόνων Α΄περίοδος 2016

Νέα Χωρίς Σχόλια.

COORDINATORS SA
Εξετάσεις Πραγματογνωμόνων Α΄περίοδος 2016.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων Εκτιμητών Ζημιών Ασφαλίσεων της πρώτης περιόδου, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, βάσει του αναγνωρισμένου & κατοχυρωμένου συστήματος MQI (Πράξη υπ΄αρθ. 26/9/2003/Αρ.Π.Ι. 18.958).

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον εκπαιδευτικό Φορέα COORDINATORS SA σε συνεργασία με την (Επιστημονική & Επαγγελματική Ενωση Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Προσώπων Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//MQI.)

Οι 78 νέοι ασφαλιστικοί Πραγματογνώμονες συμμετείχαν στην εξεταστική του συστήματος μετά από εκπαίδευση για την απόκτηση του αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να ασκήσουν το επάγγελμα.

Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα πραγματοποιηθεί νέα εξεταστική για παλαιούς Πραγματογνώμονες που επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το Σύστημα

Στις 23 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες εξετάσεις για τα επόμενα group εκπαίδευσης των προγραμμάτων του Φορέα COORDINATORS SA.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210.5734000

No Responses to “Εξετάσεις Πραγματογνωμόνων Α΄περίοδος 2016”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4