18 Μάι 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΗ COORDINATORS: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις Χωρίς Σχόλια.

Τις πύλες της άνοιξε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Μαδρίτης “El Salon del Automovil de Madrid 2016” στις 10 με 16 Μαΐου και η Coordinators βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τα νέα μοντέλα και τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της αυτοκίνησης.

 Η φετινή έκθεση πραγματοποιήθηκε στο IFEMA FERIA DE MADRID σε 6 ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα και 2 πίστες δοκιμών, μια για test drive και μια για επίδειξη των off-road μοντέλων. Είχαμε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να ενημερωθούμε, να οδηγήσουμε και να δοκιμάσουμε πολλά από αυτά.

 Από τις προτάσεις των εταιρειών ξεχώρισαν τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα που σχεδόν κάθε εταιρεία έχει προσθέσει στην γκάμα της αφού το ενδιαφέρον των αγοραστών για οχήματα χαμηλής κατανάλωσης και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας έχει μεγαλώσει. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι οι εταιρείες παρουσίασαν ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, δηλαδή από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι και SUV προτάσεις.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτά έχει και το φουτουριστικό BMW i8, 100% ηλεκτρικό, 4θέσιο, με αυτονομία μπαταρίας 600 χλμ. και τελική που αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα και 0-100 σε 3,4 δλ.

 

  

 

 

  

  

Πολλά νέα μοντέλα και πρεμιέρες όπως το νέο F-Type SUV της Jaguar

και το πισωκίνητο Fiat Abarth 124 Spider

αλλά και ¨καθημερινές¨ προτάσεις, όλα όμως με κοινά χαρακτηριστικά την Έμφαση στην Ασφάλεια, το Πλούσιο εσωτερικό και το περιβάλλον με την τεχνολογία αφής να πρωταγωνιστεί. 

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν τα supercars της έκθεσης Μαδρίτης με θηριώδεις κινητήρες που φούντωναν τους, έτσι κι αλλιώς παθιασμένους επισκέπτες όταν έπαιρναν εμπρός. Εμείς ξεχωρίσαμε την νέα Mercedes AMG  GT S Coupe με τα 510 άλογα και 330 χλμ τελική ταχύτητα.

 

 

Σε ξεχωριστή θέση συναντήσαμε και κλασικούς θρύλους, όπως την πανέμορφη Lamborghini Diablo VT, και άλλα συλλεκτικά οχήματα

 

 

 

 

 

Από την έκθεση δεν έλειψαν βέβαια και οι υπέροχες παρουσίες που πλαισίωναν τα μοντέλα και μερικές φορές έκλεβαν την λάμψη τους. 

 

Η έκθεση φιλοξένησε και την διοργάνωση Flotas Professional Vehicle όπου ενημερωθήκαμε για επαγγελματικές προτάσεις και εταιρείες υπηρεσιών υποστήριξης επαγγελματιών. Ανάμεσα σε αυτές και εταιρείες πραγματογνωμοσύνης αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες (σύντομα θα αναρτήσουμε ξεχωριστό άρθρο).

 Ξεχωρίσαμε μερικές από τις φωτογραφίες. Περισσότερες μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο facebook στο όνομα Coordinators Όμιλος. Απολαύστε τα!

 

      

 

 

 

 

 

 

 

No Responses to “ΑΠΟΣΤΟΛΗ COORDINATORS: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΔΡΙΤΗΣ”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4