28 Ιουν 2016

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΕΠΥΑ (SECURITY)

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούλιο του 2016 έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης όσοι διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι δε θα δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων εκτός της προαναφερθείσας ημερομηνίας. Η υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εκτός του ως άνω χρονικού διαστήματος θεωρείται εκπρόθεσμη και δε γίνεται δεκτή.

Επίσης στην ανακοίνωση Επισημαίνεται ότι:

Η διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» της 2ης εξεταστικής περιόδου 2016 θα πραγματοποιηθεί το μήνα Σεπτέμβριο.

Η Coordinators ως φορέας επαγγελματικής κατάρτισης που υλοποιεί το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης του ΚΕΜΕΑ, το οποίο οδηγεί στις σχετικές διαδικασίες Πιστοποίησης Επαγγελματιών της Ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» ξεκινά νέο εκπαιδευτικό τμήμα από Δευτέρα 4 Ιουλίου.

  • Πληροφορίες

Για Πληροφορίες:

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο   210-5734000 (6 Γραμμές) / 210-5715800

ή στο Email: coord@otenet.gr

ή στο Fax : 210-5765891

Coordinators Group Of Companies
Εθνάρχου Μακαρίου 29
Περιστέρι 12131
Αθήνα

  • Για συνεχή Επικοινωνία και Ενημέρωση Ακολουθήστε μας στο

  • No Responses to “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΕΠΥΑ (SECURITY)”

    Στείλτε Ένα Σχόλιο

    Τελευταία Νέα Blog Twitter
    Coordinators Group

    Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

    • 4