15 Σεπ 2016

Coordinators : Ημερομηνίες Επανεκπαίδευσης ΤτΕ Σεπτεμβριος 2016

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Coordinators : Ημερομηνίες Επανεκπαίδευσης ΤτΕ Σεπτεμβριος 2016

Η Coordinators Α.Ε.Ε.Κ ως Αναγνωρισμένος και Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας , υλοποιεί με την έγκριση της Τραπεζας της Ελλάδας , Σεμινάριο για το 2016 Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στο Τομέα Γ με τίτλο « Μέθοδοι αναζήτησης- Εξεύρεσης υποψηφίων πελατών» με κωδικό έγκρισης σεμιναρίου ΤτΕ 2016-022-9001-01-001-02.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής :

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής αυτούσιου σεμιναρίου Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης έχουν προγραμματιστεί για τον μήνα Σεπτεμρβιο την
Α) Παρασκευή 16-9-2016 και ώρες 14.00-19.00μ.μ στο Ξενοδοχείο Best Western Plaza Hotel , Ρόδος
Β) Παρασκευή 23-09-2016 και ώρες 14.00-19.00μ.μ στους χώρους μας .

Σκοπός του Σεμιναρίου:

Σκοπός του Σεμιναρίου αυτού , στα πλαίσια της Επανεκπαίδευσης της ΠΕΕ 45/21/11/2014,είναι η κατανόηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον των σύγχρονων μεθόδων αναζήτησης και εξεύρεσης υποψηφίων πελατών , ώστε ο κάθε διαμεσολαβητής – πωλητής ασφαλειών να είναι σε θέση , χρησιμοποιώντας τις γνώσεις αυτές , να αποκτήσει τις ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου του σήμερα.

Οικονομία Χρόνου

Ο χρόνος είναι χρήμα σήμερα για κάποιον που θα χρειαστεί να μετακινηθεί είτε εντός της Πρωτεύουσας είτε από την επαρχία προς την Πρωτεύουσα.Η Coordinators εντοπίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα της μετακίνησης και του χρόνου , πρότεινε και εγκρίθηκε η εξ αποστάσεως Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίηση μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κόστος της μετακίνησης και της απώλειας του χρόνου. Ετσι εξασφάλισε σε ένα απόγευμα , να ολοκληρώνεται το Σεμινάριο Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης 2016 και στα δύο μέρη του , θεωρητικό και εξεταστικό και να παρέχεται η σχετική Βεβαίωση Περαίωσης στους επιτυχόντες για την προσκόμιση της στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο για το έτος 2016 , ώστε να ανανεωθεί η άδεια .

Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 2105734000 , email coord@otenet,gr, portal www.1co.gr

No Responses to “Coordinators : Ημερομηνίες Επανεκπαίδευσης ΤτΕ Σεπτεμβριος 2016”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4