31 Αυγ 2011

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ COORDINATORS GROUP

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Σε νέες αυτόνομες  κτιριακές εγκαταστάσεις προχώρησε ο εκπαιδευτικός και συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group δημιουργώντας μέσα στην περίοδο κρίσης ένα ολοκληρωμένο Ακαδημαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης γεμάτο παροχές για τους σπουδαστές του.

Οι νέοι χώροι της Coordinators ξεπερνούν τα 1200τμ και έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό των χώρων του Ομίλου στην Ελλάδα φτάνοντας στο σύνολο τα 1770τμ.

Στο Νέο κτίριο της Coordinators θα φιλοξενούνται οι σπουδαστές των ετησίων προγραμμάτων του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Coordinators ΑΕΕΚ- ΕΕΣ, οι σπουδαστές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Coordinators ΑΕ καθώς και των σεμιναρίων της Coordinators ΕΠΕ. Επίσης στους Νέους χώρους θα φιλοξενηθεί το Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Συνδρομητικής Εκπαίδευσης με δυνατότητα παρακολούθησης 200 θεματικών ενοτήτων με ετήσια συνδρομή μόνο 35 € χωρίς επιπλέον δίδακτρα!!!!

Στο Νέο κτίριο ήδη λειτουργούν αίθουσες που φιλοξενούν ταυτόχρονα πάνω από 300 μαθητές, αναψυκτηριο- κυλικείο, ένα «μικρό» αμφιθέατρο 100 ατόμων, γραφεία καθηγητών, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια πληροφορικής για διδασκαλία προγραμμάτων και εφαρμογών μέχρι και γραφιστικών υπηρεσιών, εργαστήριο Πραγματογνωμοσύνης με οχήματα και υλικά σε πραγματικές συνθήκες ζημιάς, γραφεία διοίκησης και λογιστήρια αλλά και ένα νέο γραφείο καριέρας για όλους τους μαθητές και τους αποφοίτους του Coordinators Group. Η κτιριακή μελέτη ακόμα προβλέπει ένα μεγάλο αμφιθέατρο-αίθουσα εκδηλώσεων 220 και 300 ατόμων αντίστοιχα, το οποίο θα  προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε συλλόγους, οργανισμούς και στα μέλη της Ένωσης Πιστοποιημένων Προσώπων με M.Q.I. EEMC/MQI για τις εκδηλώσεις τους και τις συνεδριάσεις τους. Η μελέτη ακόμα προβλέπει αίθουσα ψυχαγωγίας , δανειστική βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, ξενώνα, εσωτερικό βιβλιοπωλείο – copy center, πλήρως εξοπλισμένο studio μουσικής, γυμναστήριο προσωπικού, τραπεζαρία και roof garden με δεύτερο αναψυκτήριο για ανοιχτές εκδηλώσεις και εκτόνωση των σπουδαστών. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ώστε το νέο «σχολείο» να είναι πλήρως λειτουργικό το Σεπτέμβριο του 2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διδασκαλία σε όλους τους χώρους της Coordinators Group μεταδίδεται μέσω live-elearning System που ο Όμιλος δημιούργησε και πατεντάρισε το  2002 προσφέροντας ζωντανή παρακολούθηση και αμφίδρομη επικοινωνία ταυτόχρονα σε εκατοντάδες μακρινούς χρήστες εντός και εκτός Ελλάδος.

Όλοι οι Νέοι χώροι του εκπαιδευτικού κέντρου του Ομίλου Coordinators Group έχουν πλήρη πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α. , με χώρο στάθμευσης μόνο για Α.Μ.Ε.Α. ενώ μελετάται και η δημιουργία σήμανσης τυφλών ώστε να φιλοξενούνται προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας με πρόσβαση σε κάθε μαθητή.

Επιπλέον θα υπάρχει πρόσβαση των μαθητών σε Wi-Fi internet σύνδεση ενώ επιπροσθέτως στους Νέους χώρους θα  φιλοξενηθούν, πέρα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος των αποφοίτων της Coordinators, προγράμματα περιβαλλοντολογικής ευθύνης και ανακύκλωσης, λέσχη μουσικής, και θεάτρου, παρουσιάσεις εκδόσεων και προβολές κινηματογραφίας, ημερίδες καριέρας, παροχή δωρεάν ακαδημαϊκών συμβουλών και καθοδήγησης, ανταλλαγή ομάδων φοιτητών με ξένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, η φιλοξενία των Πιστοποιημένων Προσώπων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης-Υπαλλήλων, και Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων με MQI , μουσείο τεχνολογίας αλλά και ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη σε κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Δράσεις που ανέκαθεν λάμβαναν χώρα και υποστηρίζονταν από τον Όμιλο Coordinators και που πλέον θα παγιωθούν και θα μεθοδευτούν .

Στόχος της μεγάλης αυτής επένδυσης του Ομίλου Coordinators είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερου Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού κτηριακού προγράμματος που θα προσφέρει μια ξεχωριστή «Ακαδημαϊκή Εμπειρία» στους επισκέπτες αλλά και ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον εργασίας για το δυναμικό των ανθρώπων που στηρίζουν και πλαισιώνουν αυτή τη  προσπάθεια . Η Νέα Εποχή για τον Όμιλο Coordinators θα επισημοποιηθεί με τα εγκαίνια που θα ανακοινωθούν μέσα στο 2011 και θα αποτελούν μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Εκπαιδευτική ΖΩΗ στον τόπο μας.

No Responses to “ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ COORDINATORS GROUP”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4