Αρχείο για Απριλίου, 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ 9 ΜΑΙΟΥ 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ
30 & 31 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤτΕ COORDINATORS AEEΚ & Ε.Ε.Μ.C. // MQI ((ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ))

Δείτε Περισσότερα

KEY INFORMATION DOCUMENT MQI

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Δείτε Περισσότερα

EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜ/ΤΩΝ Α,Β,Γ,Δ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Α,Β,Γ,Δ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 & 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ COORDINATORS ΑΕΕΚ-ΕΕΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δείτε Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η εκπαίδευση που παρέχουμε ως Όμιλος είναι Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και είμαστε ο πρώτος αμιγώς Φορέας ασφαλιστικής εκπαίδευσης Πιστοποιημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, γεγονός που καθίστα αναγνωρίσιμη και μετρήσιμη κάθε βεβαίωση εκπαίδευσης σπουδών.

Με την ανωτέρω ιδιότητα μας είμαστε επίσημοι πάροχοι προγράμματος VOUCHER ανέργων κ.λπ., οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέγουμε μέλη μας συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ακόμα και φυσικά πρόσωπα με έδρα το σπίτι τους, ώστε οι μαθητές μας μετά την εκπαίδευση που προβλέπει κάθε επιδοτούμενο πρόγραμμα να ασκούνται με πρακτική έως και 5 μήνες χωρίς οι επιχειρήσεις να έχουν καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση.

Δείτε Περισσότερα
Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4