10 Ιαν 2012

« Χάνονται τα πιστωτικά υπόλοιπα και τα μη δεδουλευμένα για τους Διαμεσολαβούντες από την ανάκληση άδειας Ασφαλιστικής Εταιρείας, στην ζωντανή εκπομπή Ασφάλιση και Οικονομία»

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του κύριου Παναγιωτόπουλου Αργύρη, εκκαθαριστή Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, στην Ζωντανή έκτακτη εκπομπή που προβλήθηκε από το κανάλι Blue Sky την Δευτέρα 09-01-2012 «ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» με τον κύριο Παναγιώτη Καρναχωρίτη, Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο του Ομίλου Coordinaors S.A και τα Μέλη της Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I (Επιστημονική και Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου Μελών Συστημάτων Coordinators MQI) .

Ο κύριος Παναγιωτόπουλος Αργύρης , εκκαθαριστής Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης ανέφερε εκτός των άλλων, ότι τα πιστωτικά υπόλοιπα των Διαμεσολαβούντων δεν επιστρέφονται ποτέ από την Ασφαλιστική Εκκαθάριση και σχεδόν ποτέ και από την Γενική Εκκαθάριση που μεταφέρονται, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστραφεί σε καμία Ασφαλιστική Εταιρεία που ανακλήθηκε η άδεια της.

Στην εκπομπή αναφέρθηκαν σοβαρά θέματα για τις ασφαλιστικές εκκαθαρίσεις, την διαδικασία που ακολουθείται, για το αν υπάρχουν και ποιες είναι οι ευθύνες σε μια υπό εκκαθάριση Ασφαλιστική Εταιρεία και πολλά άλλα.

Επίσης ανέφερε ότι όσοι διαμεσολαβούντες έχουν οικονομική εκκρεμότητα από εισπραχθέντα ασφάλιστρα, εάν δεν τα διακανονίσουν στην πρόσκληση του ασφαλιστή, αυτόματα ο εκκαθαριστής προβαίνει και σε αστική ευθύνη και σε ποινική δίωξη και τα προβλήματα των Διαμεσολαβούντων θεωρούνται πολύ σοβαρά, καθώς θεωρείται παρακράτηση και υπεξαίρεση.

Οι σταθερές ώρες τις εκπομπής είναι κάθε Πέμπτη 19.30μ.μ-20.30μ.μ και περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας για την βελτίωση της αγοράς .

Είμαστε πρόθυμοι να έχουμε καλεσμένο στην εκπομπή όποιο στέλεχος της αγοράς θέλει να συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση .

Την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 19.30μ.μ-20.30μ.μ θα έχουμε καλεσμένο μας τον κύριο Τζανή Γεώργιο, Πρόεδρο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης .

Για όσους δεν πιάνουν καθαρά το σήμα του καναλιού μπορείτε να δείτε περισσότερα και όλες τις προηγούμενες εκπομπές ζωντανά στο www.1co.gr.

No Responses to “« Χάνονται τα πιστωτικά υπόλοιπα και τα μη δεδουλευμένα για τους Διαμεσολαβούντες από την ανάκληση άδειας Ασφαλιστικής Εταιρείας, στην ζωντανή εκπομπή Ασφάλιση και Οικονομία»”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4