06 Αυγ 2012

Ανοιχτή Επιστημονική Ημερίδα από την Πρώτη Αναγνωρισμένη Ένωση (αρ. απ. 7310/10) Διαμεσολαβούντων Προσώπων E.E.M.C//M.Q.I. « ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» 7/9/2012 & Ωρα 12:00-17:00 Λίστα Ομιλητών

Blog, Εκδηλώσεις 4 Σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COORDINATORS MQI
Το 1o Ολοκληρωμένο Σύστημα που Καλύπτει 100% τις Απαιτήσεις & Υποχρεώσεις των Διαμεσολαβούντων στο Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
7 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2012
Α Θ Η Ν Α

Ανοιχτή Επιστημονική Ημερίδα για Όλη την Ασφαλιστική Αγορά από την Πρώτη Αναγνωρισμένη Ένωση (αρ. απ. 7310/10) Διαμεσολαβούντων Προσώπων E.E.M.C//M.Q.I.

« ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Θέματα Ημερίδας:

1. Αναθεώρηση Οδηγίας 2002/92/ΕΚ για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση
2. Διακανονισμός, Επενδυτικά Προϊόντα, Απαιτητά Προσόντα, Διαφάνεια
3. Τι προβλέπεται στο Πεδίο Εφαρμογής για την Ενδυνάμωση της Προστασίας των Καταναλωτών.
4. Ποιες οι Νομοθετικές Προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
5. Επέκταση του Πεδίου Εφαρμογής σε Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις με πωλήσεις Direct Sales.
6. Επέκταση του Πεδίου Εφαρμογής σε Εκτιμητές, Διακανονιστές, Πραγματογνώμονες
7. Παρουσίαση του Αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού Συστήματος Ολοκληρωμένων Λύσεων COORDINATORS MQI (INSURANCE QUALITY MODELS) για Άμεση Συμμόρφωση και Προσαρμογή στις Απαιτήσεις του Νέου Κανονιστικού Πλαισίου, γενικά τόσο για Διαμεσολαβούντες όσο και για τα υπόλοιπα Πρόσωπα της Ασφαλιστικής Αγοράς.
8. Panel με σχόλια Εταιρειών που έχουν Ήδη Προσαρμοστεί Διοικητικά για Ελλάδα και Εξωτερικό στις Νέες Απαιτήσεις.

ΣΤΟΧΟΣ

Όλοι οι Συμμετέχοντες να μπορούν μέσα από τα διανεμόμενα έντυπα και από τις παρουσιάσεις να είναι σε θέση να διερευνήσουν τις υποχρεώσεις τους σε όλους τους τομείς, να εντοπίσουν τις ανάγκες τους και να ενημερωθούν για τις λύσεις που προσφέρονται δωρεάν από την E.E.M.C//M.Q.I

Θα Χορηγηθεί σε Όλους τους Παρευρισκόμενους Βεβαίωση Συμμετοχής!

Εισηγητές : Επιστημονικά Μέλη της Πρώτης Αναγνωρισμένης Ένωσης (αρ. απ. 7310/10) Διαμεσολαβούντων Προσώπων E.E.M.C//M.Q.I

Προς ενημέρωση σας, σας πληροφορούμε ότι μεταξύ των εισηγητών είναι: ο κ. Τζανής Γιώργος Πρόεδρος του Γ.Δ.Α., η κ. Λαμπρινούδη Εύα από την Ευρωπαϊκή Πίστη, ο κ. Ξένος Αθανάσιος Διευθυντής Ζημιών Γενικών Ασφαλίσεων της Eurolife, ο κ. Καραβίας Γεώργιος από την Γ. Καραβίας & Συνεργάτες ΕΠΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων & Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, ο κ. Παναγιώτης Καρναχωρίτης Πρόεδρος του Ομίλου Coordinators, η κ. Καλαποθαράκου Παναγιώτα Αντιπρόεδρος & Διευθύντρια του Γραφείου Νομικής Προστασίας της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, ο κ. Ζηργάνος Ευστάθιος Νομικός Σύμβουλος της EVIMA Ασφαλιστικής,  ο κ. Δρούλιας Ιωάννης από την Δρούλιας ΕΠΕ Ασφαλιστικών Πρακτόρων και τέως Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α., η κ. Δράκου Βασιλική Διευθύνων Σύμβουλος της Euromare ΑΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων, ο κ. Σκανδάλης Ηλίας Διευθυντής Ζημιών της EVIMA Ασφαλιστικής και ο κ. Δημήτρης Καρναχωρίτης Εσωτερικός Ελεγκτής & Διευθυντής Σπουδών Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Coordinators ΑΕΕΚ-ΕΕΣ.

Θα διεξαχθεί στο Coordinators Congress Center,
Αίθουσα Helen

την 07/09/2012 & ώρα 12:00 ως 17:00

………………………………………………………………………………….……………………
Η Ανοιχτή Ημερίδα απευθύνεται σε όλη την ασφαλιστική αγορά.
Οι νέες αλλαγές αφορούν κυρίως Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές (Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Πράκτορες , Μεσίτες , Συντονιστές), Υπαλλήλους Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες , Εμπειρογνώμονες , Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, Υπαλλήλους Τραπεζικών και Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων.

Τα αποτελέσματα των Συνεδριακών Εκδηλώσεων θα καταγραφούν και θα κοινοποιηθούν επίσημα από την γραμματεία της κάθε Ειδικής Επιτροπής του αντίστοιχου ειδικού Μητρώου Μελών της Coordinators M.Q.I, προκειμένου να υποστηριχθούν τα συμφέροντα των Μελών κάθε κλάδου.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν Διακεκριμένα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

¨Η Ημερίδα δεν έχει κόστος Συμμετοχής αλλά είναι Απαραίτητη
η Δήλωση συμμετοχής στο coord@otenet.gr ή στο fax: 210-5765891¨

Για πληροφορίες στο 210-5734000

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την αιτηση)
________________________________________________________________________________________________________

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………

ΕΤΑΙΡΙΑ……………………………..…….…………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ…………………………………………………………

ΦΑΞ………………………………………………….……………….

KINHTO…………………………….…………………………………

e-mail…..…………………………………………………………………

αριθ.. Συμμετοχών:…………………………………………..……

ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ:…….…………

Μέλος Επιστημονικής Ένωσης Ε.Ε.Μ.C//M.Q.I. :

Ναι ……….………………..…….….. Όχι ……………….……..…….

Το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα εφαρμόζει τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό από λάθος, παρακαλούμε όπως δεχθείτε τις απολογίες μας για την τυχόν ενόχλησή σας . Αν επιθυμείτε την διαγραφή της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και να σταματήσετε να λαμβάνετε αλληλογραφία σχετικά με τα νέα μας καθώς και τις αποκλειστικές προσφορές για τα Μέλη μας παρακαλούμε όπως κάνετε reply με την ένδειξη Unsubscribe για την διαγραφή σας.

4 Responses to “Ανοιχτή Επιστημονική Ημερίδα από την Πρώτη Αναγνωρισμένη Ένωση (αρ. απ. 7310/10) Διαμεσολαβούντων Προσώπων E.E.M.C//M.Q.I. « ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» 7/9/2012 & Ωρα 12:00-17:00 Λίστα Ομιλητών”

 1. ΦΩΝΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ says:

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

 2. ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ says:

  ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ….
  ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MQI.
  ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ .ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΦ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ
  ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MQI.
  ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!
  ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ says:

  Αγαπητέ Παναγιώτη,

  Αλλη μια φορά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μεσα απο την καρδιά μου για τις επίπονες, αοκνες και επίκαιρες προσπάθειες που καταβάλεις τόσο για την προάσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των διαμεσολαβούντων οσο και για την πρόδο της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.
  Πράγματι η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην σχολή σου με τίτλο <> για λογαριασμό της πρώτης Αναγνωρισμένης Ενωσης Διαμεσολαβούντων Προσώπων Ε.Ε.Μ.C//M.Q.I ηταν μια όαση πληροφόρησης και ανακούφισης στην χειμαζόμενη Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.
  Απέδειξες περίτρανα αλλη μια φορά οτι παραμένεις μπροστάρης στον τομέα σου. Προσωπικά και για λογαριασμό των συναδέλφων/συνεργατών μου, επιθυμώ να σε συγχαρώ για το αξιόλογο έργο που προσφέρεις στον δρόμο της υγιούς ανάπτυξης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

  Με εκτίμηση
  Π.Αμπατζιδης Μεσίτης Ασφαλίσεων
  Πρόεδρος Επιτροπής Νεων Μελών της Ενωσης Διαμεσολαβούντων Προσώπων Ε.Ε.ΜC//M.Q.I

 4. Ελένη Κωτοπούλου says:

  Όταν κάνεις ένα καινούριο βήμα πρέπει να επιλέγεις και τους σωστούς ανθρώπους στους οποίους θα στηριχτείς. Θεωρώ λοιπόν τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα επέλεξα να σας έχω δίπλα μου.
  Έκανα αρκετά χιλιόμετρα για να παρευρεθώ στην ημερίδα και δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί όταν ξεκινάς πρέπει να ξεκινάς με τις καλύτερες προδιαγραφές και εσείς είστε εγγύηση. Άκουσα και έμαθα πράγματα από καταξιωμένα άτομα στον χώρο τους και δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα .
  Θα ήθελα με την σειρά μου να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μας δώσατε. Ελπίζω να παρακολουθήσουμε και άλλες τέτοιες επιτυχημένες προσπάθειες και εμείς θα είμαστε σίγουρα εκεί.

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

 • 4