04 Ιαν 2013

Τον Ιανουάριο το καθιερωμένο Ετήσιο Συνέδριο Insurance Brokers Forum 2013

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

 

 

  

  

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ KAI ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!       

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ  ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με τίτλο

  “Στρατηγικές Αλλαγές & Προκλήσεις σε έναν Μεταβαλλόμενο Κόσμο”

 

Η Coordinators Group και τα μέλη της Ένωσης E.E.M.C.//MQI σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και επαγγελματική προοπτική. Ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να γεμίσει με αγάπη, χαρά και ευτυχία τις καρδιές των ανθρώπων.

 Με αφορμή την αποστολή των ευχών μας για το νέο έτος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την διεξαγωγή του 28ου ΕΤΗΣΙΟΥ καθιερωμένου Συνεδρίου Ασφαλιστικής Ποιότητας με τίτλο

“28ο Insurance Brokers Forum Coordinators MQI Quality Certified 2013” και να σας προσκαλέσουμε στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2013 στην Αθήνα στο Coordinators Congress Center, Εθνάρχου Μακαρίου 29,Περιστέρι (σταθμός μετρό Άγιος Αντώνιος). Στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη ετήσια απονομή βραβείων Ασφαλιστικής ποιότητας. Θα συμμετέχουν στελέχη Ασφαλιστικών επιχειρήσεων, καθηγητές, φορείς και επιστημονικά μέλη της Ένωσης E.E.M.C//MQI. 

 Τα Συνέδρια της Ασφαλιστικής Ποιότητας με τίτλο

Insurance Brokers Forum Coordinators MQI Quality Certified”, είναι πλέον ένας θεσμός, που δίνει την δυνατότητα στην Ασφαλιστική & Χρηματοοικονομική Αγορά, να αναβαθμίζει τις γνώσεις της, να ενημερώνει γενικά κάθε πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες στην αγορά, να εκπαιδεύει επικαιροποιώντας τις γνώσεις στο εκάστοτε νομικό πλαίσιο και βραβεύοντας την ποιότητα.

Τα θέματα του φετινού συνεδρίου μας, όπως και κάθε προηγούμενου, θα είναι μοναδικά, με έμφαση στο υλικό που εξασφαλίσαμε στο Διεθνές Συνέδριο Ιδιωτικής Ασφάλισης της Ένωσης της Γενεύης, ‘The Geneva Association’, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, τον Δεκέμβριο του 2012 στους  Lloyd’s, με μοναδικούς εκπροσώπους από την Ελλάδα, τον κύριο Βασίλειο Καρναχωρίτη και την κυρία Βιβή Καρναχωρίτη, στελέχη του Ομίλου Coordinators. 

Στο Συνέδριο που διεξήχθη στον εντυπωσιακό ουρανοξύστη των Lloyd’s, συμμετείχαν Ceo’s Ασφαλιστικών εταιρειών και αντασφαλιστών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της AIG Αμερικής, η Μunich Re, καθώς και πανεπιστημιακοί αλλά και εκπρόσωποι εποπτικών φορέων, όπως του εποπτικού αγγλικού φορέα FSA.

Τα ποικίλα θέματα του συνεδρίου επικεντρώθηκαν κυρίως στον μέχρι τώρα απολογισμό της Παγκόσμιας Αγοράς αυτά τα χρόνια της κρίσης, στις αλλαγές που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στην εποπτική παρεμβατικότητα, στις προκλήσεις που γεννιούνται στο νέο περιβάλλον, στους συστηματικούς κινδύνους αλλά και την τεχνική ανάλυση των θέσεων των αποθεμάτων και επενδύσεων των ασφαλιστικών οργανισμών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του Benmosche, προέδρου της AIG για την διάσωση της Εταιρείας από την κρίση.

Το πλούσιο ενημερωτικό υλικό θα παρουσιαστεί, από τον πρόεδρο της Ένωσης E.E.M.C//MQI και Δ/ντή Marketing του Ομίλου Coordinators κ. Βασίλειο Καρναχωρίτη

Επισυνάπτεται η πρόσκληση και η αίτηση συμμετοχής μαζί με την θεματολογία, τις επιμέρους ενότητες, το κόστος του συνεδρίου, τα θέματα πιστοποίησης και οι διαδικασίες βράβευσης.

Πρόγραμμα – Θέματα – Ομιλητές (κάντε κλικ εδώ)

Αίτηση Συμμετοχής (κάντε κλικ εδώ)

 Για πληροφορίες για την συμμετοχή και την πιστοποίησή σας επικοινωνήστε στο 210-5734000 ή στο coord@otenet.gr

Στείλτε μας τις ιδέες σας και τα θέματα που θέλετε επιπλέον να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • Πληροφορίες

Για Πληροφορίες:

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο   210-5734000 (6 Γραμμές) / 210-5715800

ή στο Email: coord@otenet.gr

ή στο Fax : 210-5765891

Coordinators Group Of Companies
Εθνάρχου Μακαρίου 29
Περιστέρι 12131
Αθήνα

  •   Ακολουθήστε μας         

  • No Responses to “Τον Ιανουάριο το καθιερωμένο Ετήσιο Συνέδριο Insurance Brokers Forum 2013”

    Στείλτε Ένα Σχόλιο

    Τελευταία Νέα Blog Twitter
    Coordinators Group

    Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

    • 4