28 Ιαν 2013

Η Ποιότητα πάει μπροστά και το 2013

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις 4 Σχόλια

 Βροχή, απεργίες στα ΜΜΜ, διαδηλώσεις, κίνηση, τίποτα δεν εμπόδισε τους 142 συνέδρους του ετήσιου καθιερωμένου Συνεδρίου Ασφαλιστικής Ποιότητας της Coordinators και της Ένωσης E.E.M.C.//MQI , στα πλαίσια του 28ου  Insurance Brokers Forum 2013, που έλαβε χώρα το διήμερο Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013.

 Συγχαρητήρια σε όλους !!

 Οι ομιλητές ανέπτυξαν τα θέματα & καθήλωσαν τους συνέδρους με τις εκπληκτικές παρουσιάσεις τους, δίνοντας πληροφορίες για σημαντικά επαγγελματικά τρέχοντα θέματα, στα πλαίσια της ανάπτυξης των εργασιών με ποιοτικά κριτήρια για το 2013.

 Η καινοτομία του φετινού συνεδρίου ήταν η απονομή βραβείων Ασφαλιστικής Ποιότητας και επαίνων σε Εταιρείες, Στελέχη και Διαμεσολαβούντες .

 Τα βραβεία και οι έπαινοι που για πρώτη φορά δόθηκαν ήταν εννέα (9) και αφορούν μετά από αυστηρή επιλογή της οργανωτικής επιλογής , με τυχαία σειρά τα εξής :

 PRIME Ασφαλιστική : Βραβείο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για την καινοτομία που εφάρμοσε στην «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»

 EIG EVIMA Ασφαλιστική : Βραβείο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για την καινοτομία που εφάρμοσε στην είσπραξη με το σύστημα  «ΤΥΠΩΝΩ – ΠΛΗΡΩΝΩ»

  Γ.ΚΑΡΑΒΙΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ : Βραβείο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για την τήρηση διαδικασιών και «Καθολική Εφαρμογή Συστήματος Ολικής Ποιότητας & Εσωτερικής Διακυβέρνησης ως Μέλος Συστήματος MQI»

 ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Γ.ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ  της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής : Βραβείο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για την διατηρησιμότητα παραγωγής αλλά και για την «Ανάπτυξη Υψηλής Ασφαλιστικής Δραστηριότητας & Διατηρησιμότητας»

 ΞΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ EFG EUROLIFE Ασφαλιστική,  : Βραβείο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για «Ποιοτική Πολυετή Προσφορά του στο Χώρο του Underwriting & της Διαχείρισης Ζημιών»

 INTERNATIONAL LIFE Ασφαλιστική : Έπαινο Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI για την Υποστήριξη για την Πραγματοποίηση του «Συνεδρίου Ασφαλιστικής Ποιότητας 2013»

 ΜΗΛΙΟΡΔΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ συντονιστής επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλος  της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής : Έπαινο για την «Ανάπτυξη Υψηλής Ασφαλιστικής Δραστηριότητας & Διατηρησιμότητας, Επιθεώρηση Γ.Φουφόπουλου»

 ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ συντονιστής επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλος  της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής: Έπαινο για την «Ανάπτυξη Υψηλής Ασφαλιστικής Δραστηριότητας & Διατηρησιμότητας, Επιθεώρηση Γ.Φουφόπουλου»

 ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ συντονιστής επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλος  της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής : Έπαινο για την «Ανάπτυξη Υψηλής Ασφαλιστικής Δραστηριότητας & Διατηρησιμότητας, Επιθεώρηση Γ.Φουφόπουλου»

Οι ομιλητές (με τυχαία σειρά) ήταν:

 Πετσέτη Αγλαία, Client Director Facultative Reinsurance AON Benfield

Καραβίας Γεώργιος, Πρόεδρος Καραβίας & Συνεργάτες

Βαρουχάκη Εύα, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων ΕΑΕΕ

Φουφόπουλος Γεώργιος, Επιθεωρητής Εθνική

Αίσωπος Σεραφείμ, Εμπορικός Διευθυντής Prime

Δελένδας Νίκος,  EFG Eurolife

Ξένος Αθανάσιος, EFG Eurolife

Σπανουδάκης Γιάννης, Δ/νση Γενικών Ασφαλίσεων EFG Eurolife

Σαββαίδης Θεόδωρος, Οικονομική Διεύθυνση Evima

Τσάκωνας Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής Arag

Τόλης Θωμάς, International Life

Μηλιόρδος Δημήτρης, Συντονιστής Εθνική

Μαυρομάτης Γιάννης, Συντονιστής Εθνική

Ζωγράφος Κωνσταντίνος, Συντονιστής Εθνική

Τζίνης Πέτρος, Ασφ. Πραγματογνώμονας

Σκάρπας Δημήτρης, Νομικός

Καρναχωρίτης Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομίλου Coordinators

Καρναχωρίτης Βασίλης, Ν. Εκπρόσωπος E.E.M.C.//MQI

Καρναχωρίτης Δημήτρης, Διευθυντής Σπουδών Εργαστηρίου Coordinators ΕΕΣ

και πολλά καταξιωμένα στελέχη της αγοράς που σχολίασαν.

4 Responses to “Η Ποιότητα πάει μπροστά και το 2013”

 1. ΦΩΝΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ says:

  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΥΨΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ,ΠΛΕΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ…
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ.ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ, ΟΜΩΣ, ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΝΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ….

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ…..

 2. Ελένη Κωτοπούλου says:

  Δυο λέξεις μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή .. Ποιότητα και Αξιοπιστία και η Coordinators αντιπροσωπεύει επάξια και τις δυο…..
  Έκανα πολλά χιλιόμετρα για να παρακολουθήσω το ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής Ποιότητας που διοργάνωσε η Coordinators με την Ένωση E.E.M.C.//MQI και όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι και πάλι εκεί.
  Η καταπληκτικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους ομιλητές και η φιλική υποδοχή από όλους τους ανθρώπους της Coordinators με έκαναν να ξεχάσω εμένα και όλους τους υπόλοιπους συνέδρους αν κρίνω από την κατάμεστη αίθουσα την ταλαιπωρία από τις απεργίες στα ΜΜΜ τις διαδηλώσεις και την φοβερή βροχή.
  Εντυπωσιάστηκα επίσης από την καινοτομία του φετινού συνεδρίου που ήταν η απονομή βραβείων Ασφαλιστικής Ποιότητας γιατί η ποιότητα σε εποχές κρίσης πρέπει να βραβεύεται για να έχει ακόμα περισσοτέρους οπαδούς.
  Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου γιατί με κάνατε να αισθάνομαι μέλος τις ομάδας σας.
  Περιμένουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εκεί.

 3. ΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ says:

  ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ -ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ SECURITY ,AΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ . ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 2018 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ .ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Η ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ……….

 4. Μανιατακης says:

  Συγχαρητήρια στην σχολή coordinators και στην οικογένεια ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ για το επιτυχημένο ασφαλιστικό συνέδριο που μας πρόσεφεραν παρόλο τις δυσμενές συνθήκες που επικρατούσαν ( απεργία ΜΜ και έντονα καιρικά φαινόμενα ) .Οι καταξιωμένοι ομιλητές μας βομβάρδισαν με τα ασφαλιστικά νέα της επόμενης πενταετίας και εμείς οι σπουδαστές αντλήσαμε πολύτιμες πληροφορίες που θα μας χρησιμεύσουν για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.Σας ευχόμαστε υγίεια και πάντα επιτυχίες .Ευχαριστούμε , πολλά συγχαρητήρια και πάλι!!
  ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΔΟΥΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑ

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

 • 4