08 Μάι 2013

Δείτε εδώ τα Επείγοντα Νέα

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Αγαπητοί μας Φίλοι,

στα πλαίσια της Καθημερινής σας Ενημέρωσης θα βρίσκετε σε αυτήν την σελίδα τα τελευταία και επείγοντα νέα για την ασφαλιστική αγορά όπως και στο site www.nextdeal.gr  που ξεκινήσαμε μια συνεργασία ενημέρωσης με τον Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό μας Όμιλο για εσας. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ -  ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

  θα πραγματοποιηθεί  31 Μαΐου 2013 και ώρα 16:00 με 

  20:οο &  1 Ιουνίου 2013 και ώρα  9:30 με 12:00 πμ  στο

  Coordinators Congress Centre Εθνάρχου Μακαρίου 29,

  Περιστέρι (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου)

  Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ Α΄ & Δ΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15 & 16/06/2013

 Τελευταία Τμήματα για τις Εξετάσεις Διαμεσολαβούντων επιπέδου Α΄ & Δ΄ Θεσσαλονίκης 15 & 16/06/2013 από την Coordinators ΑΕΕΚ-ΕΕΣ (Αδειοδοτημένος Φορέας Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης του Υπ Παιδείας), που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην Θεσσαλονίκης στις 15 & 16-06-2013 αντίστοιχα.

 Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 25 Μαίου 2013.

 Η παρακολούθηση θα πραγματοποιείται και από το internet Πανελλαδικά.

Μαθήματα θα γίνουν και στο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα καλύπτεται και από το 0,45% του ΛΑΕΚ.

 Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ. : 210-5734000

 e-mail : coord@otenet.gr, site : www.1co.gr, φαξ : 210-5765891

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

31/05/2013 οι Εξετάσεις των Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων  

Συστήματος MQI της Πρώτης Περιόδου Μαΐου 2013!

 Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. – Ε.Ε.Σ. ανακοινώνει τις εξετάσεις των Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων συστήματος MQI, της Πρώτης περιόδου για το 2013.

 Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 31/05/2013 και ώρα 09:30 π.μ. στα κτίρια του Εργαστηρίου Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. – Ε.Ε.Σ., στην Εθνάρχου Μακαρίου 29, στο Περιστέρι (κοντά στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου).

 Νέος κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για τους Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες

 

Οι εγγραφές για τον νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες συστήματος MQI θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.

 Για την συμμετοχή στις εξετάσεις στείλτε το ενδιαφέρον σας στο

 e-mail : coord@otenet.gr  ή στο φαξ : 210-5765891

 Για περισσότερες πληροφορίες και για τις ενάρξεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους ασφαλιστικούς : μεσίτες, πράκτορες, συμβούλους, συντονιστές, υπαλλήλους κ.λ.π. καλέστε στο τηλ. : 210-5734000 ή επισκεφτείτε το site : www.1co.gr

 Υπεύθυνος Προγράμματος κ. Καρναχωρίτης Βασίλειος ,

 τηλ. επικοινωνίας : 210-5734000

Η Coordinators στο Εθνικό Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας για την Δια Βίου Μάθηση

 Το παρόν έδωσαν στο Εθνικό Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας για την Δια Βίου Μάθηση μετά από ειδική πρόσκληση οι κύριοι Καρναχωρίτης Παναγιώτης, Πρόεδρος του Ομίλου Coordinators, Καρναχωρίτης Δημήτριος, Δ/ντής Σπουδών του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Coordinators και Καρναχωρίτης Βασίλειος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Πιστοποιημένων E.E.M.C.//MQI.

Το διήμερο Συνέδριο που διεξήχθη στις 4 & 5 Απριλίου 2013 με κεντρικό θέμα την Δια Βίου Μάθηση και την Πιστοποίηση μέσω Επίσημων Φορέων, χαιρέτησε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και άλλοι Επίσημοι και απευθύνονταν μόνο σε Πιστοποιημένους Εκπαιδευτικούς Φορείς του Υπουργείου Παιδείας, σε κοινωνικούς εταίρους και στελέχη του Παιδείας και του Οργανισμού Πιστοποίησης. Το Εθνικό Συνέδριο είχε  σκοπό την ανάπτυξη και παροχή λύσεων για την κρίση μέσω της Δια Βίου Μάθησης, όπως και την προσέγγιση των νέων στην Παιδεία μέσω των Διαδικτυακών Μέσων και Ευρωπαϊκών Προτύπων.

Τα αποτελέσματα του Συνεδρίου θα αποτελέσουν το επόμενο θέμα της συνεδρίασης της Επιστημονικής Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Εργαστηρίου  Ελευθέρων Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. – Ε.Ε.Σ., Αναγνωρισμένου Φορέα του Υπουργείου Παιδείας, για να δοθούν προτάσεις και λύσεις προς την Πολιτεία.

Ειδικότερα θα  εκπονηθούν προτάσεις και για την Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου για την εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων εν όψει τόσο της επικαιροποίησης των γνώσεων, όσο και των εξετάσεων των ειδικών κατηγοριών Πρακτόρων (Πιστ. Β΄), Μεσιτών (Πιστ. Γ΄) και Ζωής Επενδυτικού Χαρακτήρα (Πιστ. Δ΄)

Σε κάθε περίπτωση τόσο η διοίκηση της Coordinators  όσο και η αντιπροσωπία της E.E.M.C.//MQI θα παρακολουθούν και θα συμμετέχουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις μελών και στις διαβουλεύσεις που αφορούν την Παιδεία και την εκπαίδευση.

ΝΕΑ Τμήματα Ασφαλιστικών Πρακτόρων – Μεσιτών Ασφαλίσεων

 Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ. ανακοινώνει τα νέα τμήματα προετοιμασίας των Ασφαλιστικών Πρακτόρων και Μεσιτών Ασφαλίσεων για τις επόμενες εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει η Τράπεζας της Ελλάδος.

Εγγραφές πραγματοποιούνται συνεχώς.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το ενδιαφέρον τους ή την αίτηση συμμετοχής τους στο fax:210-5765891 ή στο e-mail:coord@otenet.gr.

 Για περισσότερες πληροφορίες   επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής στο τηλ : 210-5734000 ή στο e-mail : coord@otenet.gr

 - Δωρεάν Ημερίδα για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος (ΞΧ/ΧΤ) στις 27/03/2013

Δωρεάν Ημερίδα για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, η E.E.M.C//MQI (Επιστημονική Ένωση Ασφαλιστικών Προσώπων Ευρωπαϊκού Χώρου)  σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ. (Πιστοποιημένος Φορέας Υπουργείου Παιδείας) όπου θα πραγματοποιηθεί στις 27/03/2013.

 Για όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στα πλαίσια της Συνδρομητικής Εκπαίδευσης Χωρίς Δίδακτρα, προκειμένου να καλύψουν τις υποχρεώσεις που απαιτούνται από τον νόμο (βάσει του αρθ.18 της Απόφασης 154/2009 της ΔΕΙΑ) και μπορούν να τις προσκομίζουν όταν τις ζητούν οι ασφαλιστικές εταιρείες και επιχειρήσεις.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το ενδιαφέρον τους ή την αίτηση συμμετοχής τους στο fax:210-5765891 ή στο e-mail: coord@otenet.gr

Αίτηση Σεμιναρίων

-  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ COORDINATORS ΑΕΕΚ-ΕΕΣ ΣΤΗΝ SAFETY EXPO

 

Ο Όμιλος Coordinators με εκπροσώπηση από το Ε.Ε.Σ., πιστοποιημένο φορέα από το Υπουργείο Παιδείας, συμμετείχε στην πρώτη πανελλαδική έκθεση ασφαλείας και προστασίας, Safety Expo 2013, μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, στο αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, Metropolitan Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-9-10 Μαρτίου 2013.

 Στόχος της Coordinators ήταν να παρουσιάσει, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα της έκθεσης, στους συνέδρους επαγγελματίες και γενικά στους 10.000 περίπου επισκέπτες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στην εκπαίδευση με τους τρεις αναγνωρισμένους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς Φορείς, ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, όπως τα ειδικά πιστοποιημένα προγράμματα στελεχών και προσωπικού ασφαλείας (security).

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ. είναι  Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας (αρ. πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 6413) &  επίσημος φορέας επαγγελματικής κατάρτισης που υλοποιεί το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης  για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών της Ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» – «Security», πιστοποιημένος κατά μοντέλο ποιότητας MQI.

 Λεπτομέρειες εδώ

-  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Δ΄ ΤΗΣ ΤτΕ  ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COORDINATORS ΑΕΕΚ-ΕΕΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα προετοιμασίας για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Δ΄ ΤτΕ (Πώληση Ασφαλιστικών Προιόντων Συνδεδεμένων με Επενδύσεις).  Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο 210 5734000 ή στο www.1co.gr  

-  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Α΄ ΤτΕ ΑΘΗΝΑΣ 09-02-2013

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα της ΤτΕ για τις εξετάσεις 09-02-2013 της Αθήνας. Δείτε τα εδώ

-  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ οι επόμενες εξεταστικές του έτους 2013 ορίζονται ως παρακάτω:

 Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013                                     Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013                                  Αθήνα
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013                               Θεσσαλονίκη

 Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για τις παραπάνω Εξετάσεις

-  Εξετάσεις για την Άδεια Προσωπικού Ασφαλείας Security

Απρίλιος 2013

Για περισσότερες Πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 

 -  Νέα Σεμινάρια, Προγράμματα, Κύκλοι Σπουδών  Μάρτιος – Απρίλιος 2013

 Συνδρομητική Εκπαίδευση χωρίς Δίδακτρα !!!

  Από την E.E.M.C.//MQI και την Coordinators Group.

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Σπουδών Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ., υπό την αιγίδα της Επιστημονικής & Επαγγελματικής Ένωσης E.E.M.C.//MQI, στα πλαίσια της Συνδρομητικής Εκπαίδευσης χωρίς Δίδακτρα, που προσφέρουν από το 2011, ανακοινώνουμε τις ενότητες του Μαρτίου-Απριλίου:

Στις  06 & 07/03/2013  θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σχετικά με την Ψυχολογία στις Πωλήσεις και ώρα 17:00

 @ Έναρξη Προγράμματος Προσωπικού Ασφαλείας(Security) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 09/03/2013 και ώρα 09:00

(Παρέχεται Αναγνωρισμένη Βεβαίωση Προετοιμασίας Εξετάσεων)

@  Ζημιές προσωπικών ατυχημάτων από τροχαία & Διαχείριση ζημιών τροχαίων ατυχημάτων από υπαλλήλους, διακανονιστές, πραγματογνώμονες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11/03/2013 και ώρα 17:15

@ Επαναλαμβάνουμε το Σεμινάριο Φ.Α.Π. (φάκελος ασφαλιστικής περίπτωσης) όπου θα πραγματοποιηθεί στις 12/03/2013 και ώρα 16:30

@ Ρύπανση Περιβάλλοντος και συνέπειες το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15/03/2013 και ώρα 16:30

@ Προγράμματα Ζωής Εφάπαξ Καταβολής όπου θα πραγματοποιηθεί στις 19/03/2013 και ώρα 17:00

@ Αστική Ευθύνη & Γενική Αστική Ευθύνη (παρουσιάσεις αποζημιώσεων μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20/03/2013 και ώρα 17:00

@ Ειδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα για Νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές σχετικά με ασφαλιστικές γνώσεις πάνω στον κλάδο ζημιών και ζωής, οργάνωση και λειτουργία όπου θα πραγματοποιηθεί στις 26/03/2013 και ώρα 17:00

@ Ξέπλυμα Μαυρου Χρήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27/03/2013

Διακανονισμός και Ζημιές του κλάδου μεταφερόμενων εμπορευμάτων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2013 και ώρα 17:15

@ Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων & Διοίκηση Ασφαλιστικών Εταιρειών σήμερα όπου θα πραγματοποιηθεί στις 29/03/2013 και ώρα 17:00

@ Τεχνικές Πωλήσεων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 02/04/2013 και ώρα 17:00

@ Ασφάλιση Σκαφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 03/04/2013 και ώρα 17:15

@ Κλάδος Ασφαλίσεων, Πιστώσεων & Εγγυήσεων όπου θα πραγματοποιηθεί στις 08/04/2013 και ώρα 17:00

@ Ζημιές Σκαφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10/04/2013 και ώρα 17:15

@ Ψυχολογία  συναισθημάτων στον εργασιακό χώρο & στις πωλήσεις και οι τεχνικές αυτοβελτίωσης όπου θα πραγματοποιηθεί στις 16/04/2013 και ώρα 16:30

@ Κλάδος Νομικής Προστασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18/04/2013 και ώρα 17:00

Σε όλα τα σεμινάρια θα παρέχεται σχετική βεβαίωση για κάθε νόμιμη χρήση.

Κάθε σεμινάριο πιστώνεται με πόντους (credits) για την Ευρωπαϊκή σας Επαγγελματική Επάρκεια.

Δηλώστε μας προκαταβολικά τα θέματα που σας ενδιαφέρουν από τις 200 ενότητες της συνδρομητικής εκπαίδευσης χωρίς δίδακτρα και εμείς θα τις υλοποιήσουμε!

 Αίτηση Σεμιναρίων

Ενότητες Συνδρομητικής 

Παρακαλούμε για την Έγκαιρη Δήλωση σας Προκειμένου για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site μας www.1co.gr ή καλέστε στο 210-5734000.

-  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ COORDINATORS

   1.      Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα προετοιμασίας για την Εξεταστική Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Πιστοποιητικού Α’ ΤτΕ (Ασφαλιστικών Συμβούλων, Συντονιστών Ασφαλίσεων, Ασφαλιστικών Υπαλλήλων) που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου και στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013 . Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο 210 5734000 ή στο www.1co.gr  

 2.      Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα  Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων Συστήματος MQI. Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την έναρξη νέων προγραμμάτων Διαχείρισης Ασφαλιστικών Ζημιών, Πραγματογνωμοσύνης, Διακανονισμού, Εκτίμησης Ζημιών όλων των κλάδων με Επιχορήγηση όλων των προγραμμάτων.  Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο 210 5734000 ή στο www.1co.gr  Επόμενες εξετάσεις τον Απρίλιο του 2013!

 3.      Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα Αναβάθμισης κατηγορίας ασφαλιστικού έργου για Ασφαλιστικούς Πράκτορες και Ασφαλιστικούς Μεσίτες με εξετάσεις MQI. Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο 210 5734000 ή στο www.1co.gr  

 4.      Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα προετοιμασίας για την απόκτηση της άδειας του Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων - Κτηματομεσίτη με εξετάσεις MQI. Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο 210 5734000 ή στο www.1co.gr  

 5.      Ανανέωση Συμβολαίων Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Λαθών & Παραλείψεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων για τα μέλη της Επιστημονικής & Επαγγελματικής Ένωσης E.E.M.C.//MQI από 187,17 €. Για αιτήσεις καλέστε την Γραμματεία της Ένωσης στο 2105715800

6.      Άρχισε από 01/01/2013 η Ανανέωση των Αδειών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων στα κατα τόπους επιμελητήρια με παράταση μέχρι τις 30/04/2013. Για συμβουλές και βοήθεια  καλέστε την Γραμματεία της Ένωσης E.E.M.C.//MQI στο 2105715800

  • Πληροφορίες

Για Πληροφορίες:

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο   210-5734000 (6 Γραμμές) / 210-5715800

ή στο Email: coord@otenet.gr

ή στο Fax : 210-5765891

Coordinators Group Of Companies
Εθνάρχου Μακαρίου 29
Περιστέρι 12131
Αθήνα

  •   Ακολουθήστε μας         

  • No Responses to “Δείτε εδώ τα Επείγοντα Νέα”

    Στείλτε Ένα Σχόλιο

    Τελευταία Νέα Blog Twitter
    Coordinators Group

    Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

    • 4