24 Σεπ 2014

«Εκπαιδευμένο Δωρεάν Προσωπικό για Ασφαλιστικά Γραφεία και Επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης 500 ωρών από την Coordinators»

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group Π. & Ε. Καρναχωρίτη, ως Πάροχος Κατάρτισης, είναι ο μοναδικός Φορέας που όπως και την περσινή χρονιά ασχολείται ιδιαίτερα με τα προγράμματα της Ασφαλιστικής Αγοράς και έχει την δυνατότητα να προωθήσει εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό στα ασφαλιστικά θέματα μέσω προγραμμάτων επιδοτούμενης απασχόλησης- voucher σε Eπιχειρήσεις για πρακτική άσκηση 500 ωρών.

Όσες επιχειρήσεις στείλουν το ενδιαφέρον τους θα ενταχθούν στο Eιδικό Mητρώο Επιχειρήσεων της Coordinators και θα έχουν συνεχόμενη ενημέρωση και υποστήριξη .

Οι Επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν στην δράση και να αποκτήσουν προσωπικό χωρίς κανένα απολύτως κόστος μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2105734000 ή να στείλουν email στο coord@otenet.gr

No Responses to “«Εκπαιδευμένο Δωρεάν Προσωπικό για Ασφαλιστικά Γραφεία και Επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης 500 ωρών από την Coordinators»”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4