01 Οκτ 2014

Νέο Σεμινάριο απο την Coordinators « O Manager θέλει ο Πωλητής μπορεί ????»

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Το Ειδικό Επιδοτούμενο Πρόγραμμα 25 ωρών με τίτλο « Ψυχολογία στην ανάπτυξη πωλήσεων για την επίτευξη του στόχου και συναισθήματα στον εργασιακό χώρο» είναι ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα .

Αφορά κάθε πρόσωπο που εμπλέκεται στις πωλήσεις , στην υποστήριξη των διαμεσολαβούντων και στο management και σε κάθε Δ/ντή και τμηματάρχη προσωπικού για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ένα μοναδικό Σεμινάριο που έχει σίγουρα αποτελέσματα στην επίτευξη στόχου και στην παραγωγικότητα και έχει εφαρμοστεί εδώ και δύο χρόνια πειραματικά σε γραφεία agency system.

Στηρίζεται στα θέματα της ψυχολογίας, του management, στις ανθρώπινες σχέσεις, στις στρατηγικές πωλήσεων και στην ανάπτυξη εργασιών και στο know-how της εταιρείας μας από το 1981.

Η σίγουρη συνταγή της επιτυχίας στην ανάπτυξη πωλήσεων και στρατολόγησης!!

Το πρόγραμμα αφορά σε περιορισμένες θέσεις και θα υλοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο και θα διεξαχθεί σε δύο group , ανάλογα με τις ημέρες που βολεύουν τους συμμετέχοντες ( Σάββατα και καθημερινές)

Το πρόγραμμα επιδοτείται από την Ένωση E.E.M.C.//M.Q.I. και οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο με την ετήσια συνδρομή της Ένωσης (50 ευρώ) .

Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να κλείσουν έγκαιρα θέση στα τηλέφωνα 2105734000 ή στο www.1co.gr

No Responses to “Νέο Σεμινάριο απο την Coordinators « O Manager θέλει ο Πωλητής μπορεί ????»”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4