10 Μάι 2011

Τελετή Αποφοίτησης COORDINATORS

Ανακοινώσεις Χωρίς Σχόλια.

Με Βραβεύσεις, καλό φαγητό και πάρτυ χορού πλαισιώθηκε η τελετή απονομής πτυχίων και πιστοποιητικών του Εκπαιδευτικού και Συμβουλευτικού Ομίλου COORDINATORS την 06 Μαίου 2011 στο κέντρο “The Dance Club – Gene Kelly” στο Περιστέρι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Κυρία Λαμπρινούδη Έυα, Δ/ντρια Ζημιών της Ευρωπαικής Πίστης, ο Κύριος Ρουχωτάς Δημήτρης Εκδότης του Περιοδικού Ασφαλιστική Αγορά, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου, η Κυρία Λύκου Εκπρόσωπος του Δήμου, ο Κύριος Μακρυγιώργος Σπύρος αναλογιστής και 100 περίπου ακόμη βραβευόμενοι.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δ/ντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Coordinators κύριος Βασίλειος Καρναχωρίτης και στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τήρησης μοντέλου Ασφαλιστικής Ποιότητας MQI καθώς και τόνισε τη σημασία της Ένωσης στις δυσκολότερες ημέρες της κρίσης που μας έρχονται Πιο συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

«…θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ξεχωριστούς μας καλεσμένους και όλους εκείνους που διακρίνονται απόψε , που έβαλαν τα δυνατά τους να αλλάξουν το επαγγελματικό τους status , να ξεχωρίσουν από την κοινή εικόνα και να βελτιώσουν μέσα από την εκπαίδευση τα ποιοτικά κριτήρια της δουλειάς τους και κυρίως την επιχειρηματική τους ηθική .

Ως ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας στο χώρο μας , προσπαθούμε να δώσουμε στα « παιδιά μας » όλο και περισσότερα εφόδια για να πετύχουν και να προσφέρουν στην επαγγελματική τους πορεία . Για μας η αποφοίτηση αυτή είναι μόνο η αρχή ! και όχι το τέλος στην εκπαίδευση .

Η E.E.M.C.//MQI είναι μια ανοιχτή και ελεύθερη πλατφόρμα επιστημονικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που βρίσκεται στην διάθεση σας για να ξεχωρίζετε . Ένα φίλτρο προστασίας που ήδη φροντίζει τα μέλη του και που για πρώτη φορά συνδυάζει τις φωνές όλων των βαθμίδων της διαμεσολάβησης και των υπαλλήλων αυτών αλλά και άλλων επαγγελματιών όπως πραγματογνωμόνων κλπ . .

Η αποστολή της Ένωσης είναι να τηρούμε ένα σύνολο κοινών διαδικασιών και standards , που σημειωτέων ήδη τηρούν 4.000 μέλη της ένωσης , με στόχο να διεκδικήσουμε το επίπεδο της αγοράς που μας ταιριάζει .

Η στενή συνεργασία του ομίλου Coordinators με την Ένωση έχει ξεκινήσει με πολύ θετικά αποτελέσματα όπως την εκπροσώπηση της Ένωσης στο επιμελητήριο , όπως η συμμετοχή της Ένωσης σε διαβουλεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος , όπως η παροχή ωφελημάτων ειδικά για τα μέλη μας και η διερεύνηση μεθόδων και συμπράξεων με φορείς εντός και εκτός των συνόρων για την δική σας βελτίωση .

Επίσημα λοιπόν ανακοινώνουμε , την ενεργή παρουσία της Ένωσης E.E.MC//MQI και την συνεργασία της με την Coordinators SA στον εκπαιδευτικό τομέα , προσφέροντας για τα μέλη της Ένωσης μας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ !!!

Μειώνουμε τα κόστη των επαγγελματιών , κοντράρουμε στους καιρούς της κρίσης και εξελισσόμαστε αντίθετα στα σημάδια των καιρών με το πρόγραμμα «συνδρομητικής εκπαίδευσης χωρίς δίδακτρα » που δίνει την δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία για τον ίδιο , τους υπαλλήλους του ή τους συνεργάτες του , να φτιάξει το δικό του εκπαιδευτικό πρόγραμμα , ένα EXECUTIVE BUSINESS PROGRAM .

Με όσες ενότητες και όσο χρόνο θέλει και μάλιστα όχι στον αέρα , αλλά με αναγνωρισμένους τίτλους πιστοποίησης από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας εργαστήριο ελευθέρων σπουδών του ομίλου Coordinators .

Δωρεάν εκπαίδευση , για όσο θέλει , για ότι θέλει και από όπου θέλει ! Αυτό είναι καινοτομία και παροχή και είναι μόνο η αρχή… »

Στην εκδήλωση επίσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών στους αποφοίτους του ετήσιου προγράμματος των Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων – Loss Adjusters – Insurance Brokers – Underwriters για το έτος 2010 και στους επιτυχόντες των εξετάσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του περασμένου Μαρτίου και Νοεμβρίου για τις κατηγορίες των Ασφ/κών Συμβούλων, Συντονιστών, Πρακτόρων, Μεσιτών και Υπαλλήλων.

Ακολούθησε κλήρωση όπου πέντε τυχεροί κέρδισαν υποτροφίες full pass στην σχολή χορού Gene Kelly. Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα και πολύ χορό με την καθοδήγηση των δασκάλων του κέντρου.

No Responses to “Τελετή Αποφοίτησης COORDINATORS”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4