08 Ιαν 2016

Προετοιμασία Διαμεσολαβούντων για εξετάσεις ΤτΕ Ημερομηνία Εξετάσεων ΤτΕ 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016 Αθήνα

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Α) ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Ο Όμιλος Coordinators σας ενημερώνει για τα νέα Σεμινάρια Εκπαίδευσης που αφορούν στην προετοιμασία για την Απόκτηση των Πιστοποιητικών Α,Β,Γ,Δ της ΤτΕ ( διεξαγωγή εξετάσεων 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016 )
Β ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ : Μπορείτε να ενταχθείτε σε όποιο πρόγραμμα επιλέξετε ανάλογα με τις γνώσεις σας και τα δίδακτρα που θέλετε να διαθέσετε .
Για όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης έχουμε διαμορφώσει 3 διαφορετικά και δοκιμασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα .
 Quick Program
 Basic Program
 Total Program
Με την εγγραφή γίνεται τεστ γνώσεων και εντάσσεστε στο κατάλληλο για εσάς Πρόγραμμα Εκπαίδευσης χωρίς άσκοπο χάσιμο χρημάτων .
( * Σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα εξετάσεων της ΤτΕ.)
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται δωρεάν τεστ προσομοίωσης .Ο Φορέας εκδίδει για κάθε Πρόγραμμα Εκπαίδευσης την αντίστοιχη βεβαίωση εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται από το Υπουργείο Παιδείας για τον Φορέα μας
Δ) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Coordinators Εθνάρχου Μακαρίου 29 .Μετρό Αγίου Αντωνίου , Περιστέρι Αττικής και σε όλη την Ελλάδα Ζωντανά μέσω του συστήματος Coordinators Live e-learning system.
Ε ) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ:
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποπληρωμής των διδάκτρων :
α ) Προκαταβολή και εξόφληση πριν τις εξετάσεις της ΤτΕ β) Πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας γ) Δωρεάν εκπαίδευση όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης για όσους εγγραφούν στο Διετές πρόγραμμα του Ι.Ι.Ε.Κ «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Τραπεζικών Εργασιών» ή στο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών «Διαχείρισης Ζημιών και Πραγματογνωμοσύνη»
Στοιχεία επικοινωνίας 2105734000., email coord@otenet.gr, portal www.1co.gr

No Responses to “Προετοιμασία Διαμεσολαβούντων για εξετάσεις ΤτΕ Ημερομηνία Εξετάσεων ΤτΕ 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016 Αθήνα”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4