09 Μάι 2016

Ανακοίνωση Εξετάσεων Υποψηφίων Προς Απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Δ

Νέα Χωρίς Σχόλια.

H Coordinators μετά από ανακοίνωση της Τράπεζα της Ελλάδος, σας ενημερώνει για την ανακοίνωση της Ημερομηνίας για την Διενέργεια των εξετάσεων των Υποψηφίων προς Απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Δ της 11 Ιουνίου 2016 .
Α) ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Ο Όμιλος Coordinators σας ενημερώνει για τα νέα Σεμινάρια Εκπαίδευσης που αφορούν στην προετοιμασία για την Απόκτηση των Πιστοποιητικών Δ της ΤτΕ Για την Αθήνα
Ημερομηνία Διεξαγωγής : Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 – Διενέργεια Εξετάσεων Αθήνα
Άμεση έναρξη μαθημάτων
Β ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ : Μπορείτε να ενταχθείτε σε 3 Δοκιμασμένα και Επιτυχημένα διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις γνώσεις σας και τα δίδακτρα που θέλετε να διαθέσετε .
( * Σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα εξετάσεων της ΤτΕ.)
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται παραδόσεις της επικαιροποιημένης ύλης και δωρεάν τεστ προσομοίωσης του συστήματος των Εξετάεων της ΤτΕ .
Γ) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Coordinators Εθνάρχου Μακαρίου 29 .Μετρό Αγίου Αντωνίου , Περιστέρι Αττικής και σε όλη την Ελλάδα Ζωντανά μέσω του συστήματος Coordinators Live e-learning system.
Δ ) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ:
Ειδικές τιμολογήσεις για συμμετοχές έως και 20 Μαΐου 2016
Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποπληρωμής των διδάκτρων :
α ) Προκαταβολή και εξόφληση πριν τις εξετάσεις της ΤτΕ β) Πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας γ) Δωρεάν εκπαίδευση όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης για όσους εγγραφούν στο Διετές πρόγραμμα του Ι.Ι.Ε.Κ «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Τραπεζικών Εργασιών» ή στο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών «Διαχείρισης Ζημιών και Πραγματογνωμοσύνης
Πληροφορίες για μαθήματα και προγράμματα στο www.1co.gr και στο 2105734000

No Responses to “Ανακοίνωση Εξετάσεων Υποψηφίων Προς Απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Δ”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4