17 Νοε 2017

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2,3,4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Νέα Χωρίς Σχόλια.

– ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΣΕΠ

– ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΠ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π. ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΕΠ (ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ)

Η μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία με έμαθε πως μόνο η ατομική προσπάθεια δεν αρκεί για να διασφαλίσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα μπορέσουν να υπερβούν την πολυεπίπεδη κρίση που βιώνουμε σήμερα.

​Σε αυτή την βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση, οι επαγγελματίες που δίνουμε καθημερινό αγώνα να σταθούμε όρθιοι, καλούμαστε να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας.

​Με συμμετοχή, ανάληψη πρωτοβουλιών, παρεμβάσεις και έλεγχο μπορούμε να επανακτήσουμε τον κομβικό μας ρόλο τόσο στην ανάταση της οικονομίας, όσο και της κοινωνικής σταθερότητας.

​Για το λόγο αυτό, στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ε.Ε.Α. τον ερχόμενο Δεκέμβριο, θέτω την υποψηφιότητα μου ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού ΣΕΠ (Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική), και δίνω πάλι το παρόν μετά από 11 χρόνια επιμελητηριακής παρουσίας!

​Σας ζητώ να στηρίξετε το νέο εγχείρημα!

Βασίλειος Π. Καρναχωρίτης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΠ

Ο ΣΕΠ (Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική) είναι Επιμελητηριακός Συνδυασμός που τα Μέλη του θέτουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του ΕΕΑ (Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών) στις 2 – 3  &  4  Δεκεμβρίου 2017, με Επικεφαλής τον κύριο Βασίλειο Καρναχωρίτη του Παναγιώτη.

​Ο ΣΕΠ μετρά ήδη 6 χρόνια δράσης. Πρωταρχικός του στόχος είναι η επιβίωση των επιχειρήσεων.

​Δημιουργήθηκε από την ανάγκη να υπάρξει ένας Ανεξάρτητος πολιτικά Επιμελητηριακός Συνδυασμός, με σκοπό να πετύχει αφενός την αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηρίου και αφετέρου να συμβάλει Θετικά στην Εξέλιξη και Ανάπτυξη όλων των Μελών.

​Η λειτουργία του έχει σχεδιαστεί με Διεθνή Πρότυπα και εφαρμόζει μεθόδους και τεχνικές με σκοπό να παρέχει λύσεις για την επιβίωση των επιχειρήσεων – μελών όλων των κλάδων.​

Διαθέτει τεχνογνωσία, εξειδίκευση, συλλογικότητα, ενωτικό πνεύμα, ανεξαρτησία. Τα Μέλη του είναι καταξιωμένα Στελέχη με επαγγελματική εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση.

Ο ΣΕΠ, καινοτομώντας στον Ελλαδικό Επιμελητηριακό χώρο, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα κοινωνικό πρόγραμμα διαχείρισης των αναγκών και των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σήμερα. Στο έργο αυτό συμμετέχει μια πολύ μεγάλη ομάδα εθελοντών, προσώπων που παράγουν μοναδικό κοινωνικό έργο στην Αττική ανά περιοχή.

Έχει συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη του Επιμελητηρίου όσον αφορά τις παροχές προς τα μέλη μέχρι σήμερα.

Όραμά μας είναι μια Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική!



No Responses to “Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2,3,4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4