13 Φεβ 2018

Νέα εκπαιδευτικά τμήματα για Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες, Εμπειρογνώμονες & Εκτιμητές Ζημιών Ασφαλίσεων

Νέα Χωρίς Σχόλια.

C O O R D I N A T O R S

Φορέας Εκπαίδευσης με την Πιστοποίηση του Υπ. Παιδείας- Κ.Δ.Β.Μ. 1 & 2

Νέα εκπαιδευτικά τμήματα για Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες, Εμπειρογνώμονες & Εκτιμητές Ζημιών Ασφαλίσεων

Παρακολουθήστε από κοντά ή εξ’ αποστάσεως (με το πρωτοποριακό Σύστημα Coordinators Live E-Learning) το μοναδικό & φημισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων της Coordinators, το οποίο από το 2002 επιλέγουν οι επαγγελματίες του κλάδου ζημιών.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ασφ. Πραγματογνωμόνων, που πραγματοποιούνται στην Coordinators, είναι μοναδικά πιστοποιημένα προγράμματα που πραγματοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά με την Πιστοποίηση και Αναγνώριση του Υπουργείου Παιδείας & υπό την αιγίδα την Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Ένωσης Πιστοποιημένων Προσώπων E.E.M.C.//MQI.

Οι απόφοιτοι αποκτούν εκπαιδευτικό τίτλο – δίπλωμα σπουδών επαγγελματικής εργασιακής επάρκειας, συνδυάζοντας αναγνωρισμένη γνώση, πρακτική άσκηση και επαγγελματική κατάρτιση, τα οποία οδηγούν στην υπεροχή τους στην αγορά εργασίας.

Οι εγγραφές στα προγράμματα της νέας περιόδου λήγουν την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018.
Για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 03 Μαρτίου ισχύει η πολιτική μείωσης διδάκτρων, την οποία εφαρμόζει ο Φορέας μας σε κάθε έναρξη νέας περιόδου.

Ενδεικτική Θεματολογία :

• Νομικό και Φορολογικό Πλαίσιο
• Έργο Πραγματογνώμονα
• Ορισμοί – Νομικό Πλαίσιο
• Διαχείριση και Εκτίμηση Ασφαλιστικών Ζημιών
• Διαχείριση Ζημιών Κλάδων
• Ενέργειες – Διαδικασίες Ασφάλισης Πραγματογνωμοσύνης
• Φιλικός Διακανονισμός
• Έντυπα Πραγματογνωμόνων
• Φάκελος Ασφαλιστικής Περίπτωσης
• Γενικοί Κλάδοι Ιδιωτικής Ασφάλισης (αυτοκίνητο-πυρός-σκαφών-ατυχήματα-μεταφορές)
• Τεχνικά Θέματα Ανάληψης Κινδύνου Κλάδων Ιδ. Ασφάλισης
• Σύστημα Ολικής Ποιότητας MQI (Insurance Quality Models)
(Έντυπα & Λειτουργία Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασφάλισης Πραγματογνωμοσύνης)

Στόχος του προγράμματος :

Στόχος του προγράμματος είναι να καλυφθεί τόσο το θεωρητικό και νομικό φάσμα του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Πραγματογνώμονα, όσο και οι πρακτικές και τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για την άσκηση αυτού και αφορά εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας .

Εισηγητές του προγράμματος :

Μέσα από την εκπαίδευση (αναλόγως του προγράμματος που θα επιλέξετε) καλύπτονται όλοι οι κλάδοι της Ασφάλισης από καταξιωμένους εισηγητές τόσο από την Ασφαλιστική αγορά όσο και από το Επίσημο Μητρώο της E.E.M.C.//MQI και του Υπ. Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκευθείτε το www.1co.gr, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5734000, στο e-mail: coord@otenet.gr, στο Facebook: Coordinators Όμιλος.

ΥΓ. Με κάθε αίτηση εγγραφής έως την 09/03/2018 θα παρέχεται και μια ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων.

No Responses to “Νέα εκπαιδευτικά τμήματα για Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονες, Εμπειρογνώμονες & Εκτιμητές Ζημιών Ασφαλίσεων”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4