12 Νοε 2018

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσωπικό Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων

Νέα Χωρίς Σχόλια.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσωπικό Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων
(Π.Α.Λ.Ε)

A) Στόχος του Προγράμματος:

Οι λιμένες αποτελούν ζωτικής σημασίας κρίκο στις οικονομικές και μεταφορικές πηγές, δεδομένων των σημερινών απαιτήσεων δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να απασχοληθούν σε λιμενική εγκατάσταση, μαρίνα κ.τ.λ.
Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν με εξελιγμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία σχεδιασμένη ειδικά για ενήλικες , σε ένα Μοναδικό και Πρωτοποριακό Πρόγραμμα που απευθύνεται ειδικά σε Στελέχη Ασφάλειας επιχειρήσεων και τους επιτρέπει να αποκτήσουν το κατάλληλο γνωστικό αντικείμενο σε επίπεδο γνώσεων, ικανοτήτων, δεξιοτήτων και στάσεων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επαρκώς στο έργο τους, βελτιώνοντας με θεαματικό τρόπο την αποτελεσματικότητα τους .

Β) Ενδεικτικά Θέματα Εκπαιδευτικού Προγράμματος:

- Καθήκοντα , Εισαγωγή στο Ναυτικό και Εμπορικό Δίκαιο, Κώδικας Ασφαλείας Εμπορικής Ναυτιλίας , Ευρωπαϊκή Νομοθεσία , Κώδικας Ασφαλείας (ISPS), Λιμενικές Εγκαταστάσεις , Εκπαίδευση Προσωπικού/Υποχρεώσεις / Απαιτήσεις , Εκπόνηση Σχεδίου Ασφαλείας , Απειλές για Λιμενική Εγκατάσταση

Γ) Εκπαιδευτικές Σημειώσεις :
Οι Εκπαιδευόμενοι στα Προγράμματα θα λάβουν Ηλεκτρονικές Σημειώσεις καθώς θα έχουν την δυνατότητα λάβουν ηλεκτρονικά τεστ προσομοίωσης .

Δ ) Έναρξη :
Έναρξη μαθημάτων ορίζεται για τον Νοέμβριο 2018.
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα υλοποιείται και εξ αποστάσεως, με το σύγχρονο αναγνωρισμένο σύστημα ζωντανής παρακολούθησης «Coordinators live e-learning».

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο 2105734000 ή στο coord@otenet.gr

No Responses to “Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσωπικό Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων”

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4