04 Φεβ 2019

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Σπουδών 450 ωρών Με τίτλο : «Ηλεκτρονικών Σπουδών & Εγκαταστάσεων Συναγερμών»

Νέα 1 Σχόλιο

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Σπουδών 450 ωρών
Κατηγορίας Β΄ Προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.
Με τίτλο : «Ηλεκτρονικών Σπουδών & Εγκαταστάσεων Συναγερμών»

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators ΑΕΕΚ θα πραγματοποιήσει και το έτος 2019 νέο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Σπουδών (Διάρκειας 450 Ωρών), Κατηγορίας Β΄ Προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α. με τίτλο «Ηλεκτρονικών Σπουδών & Εγκαταστάσεων Συναγερμών»

Η κατοχή αναγνωρισμένου Τίτλου σπουδών απαιτείται για την έκδοση ή την ανανέωση άδειας εργασίας Κατηγορίας Β΄, προσωπικού ασφαλείας ΄΄ΙΕΠΥΑ.΄΄ (Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας).

Οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εγκεκριμένου Φορέα μας και λαμβάνοντας το πτυχίο (βάσει του ν. 2518/1997 και της αντικατάστασης αυτού με τις διατάξεις του ν. 3707/2008) έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τον τίτλο σπουδών μαζί με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους για την έκδοση της άδειας εργασίας κατηγορίας Β΄ ως προσωπικό ασφαλείας ΙΕΠΥΑ., χωρίς να απαιτούνται περαιτέρω εξετάσεις σε άλλον φορέα εκτός από την Coordinators.

Στην κατηγορία Β’ εντάσσονται όσοι ασκούν τις εξής δραστηριότητες:
- Εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και
συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητο
- Εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού και
- Εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας,

.

Αφορά τους ήδη εργαζόμενους που επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους, αλλά και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών ώστε να αποκτήσουν άδεια εργασίας ως εγκαταστάτες συναγερμών και συστημάτων ασφάλειας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα είτε με φυσική παρουσία στο χώρο μας είτε εξ’ αποστάσεως μέσω του αναγνωρισμένου συστήματος Coordinators live e-learning.

Πληροφορίες για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα βρείτε στο www.1co.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5734000, e-mail: coord@otenet.gr, site: www.1co.gr,
Facebook: Coordinators Όμιλος

One Response to “Διαδικτυακό Πρόγραμμα Σπουδών 450 ωρών Με τίτλο : «Ηλεκτρονικών Σπουδών & Εγκαταστάσεων Συναγερμών»”

  1. Coordinators says:

    Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Μπορείτε να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του προγράμματος στο 2105734000 για πληροφορίες ή να αποστείλετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στείλτε Ένα Σχόλιο

Τελευταία Νέα Blog Twitter
Coordinators Group

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εκπαιδευτική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Εκπαιδευτείτε από όπου και αν βρίσκεστε με το COORDINATORS MQI E-LEARNING SYSTEM.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γενικές Πληροφορίες: coord@otenet.gr

  • 4